USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Патріотичне дійство у Луцьку

26 Серпня 2014 07:00
З добрим, світлим Днем Незалежності України вітали один одного діти, які завітали до центральної бібліотеки для дітей на зустріч з Україною, її символами, історією.

Розпочалось все це, як і годиться, з виконання спільно Гімну України, які діти заспівали, піднімаючи в руках велике полотнище прапора України, яке виготовили бібліотекарі. Відбувалося це дійство на майданчику перед книгозбірнею,

і це стало ще більш емоційно-хвилюючим, як для самих дітей, так і для перехожих. Цікаво і захоплююче бібліотекар Юлія Аркушин розповіла присутнім легенду про походження герба у вигляді тризуба та синьо-жовтих кольорів на прапорі нашої держави.

Протягом дня дітей у бібліотеці чекало багато спільних справ, адже сама зустріч мала назву «Мільйони різних нас, а разом - Україна». Саме всі разом приступили діти в читальному залі бібліотеки до виготовлення прапора України з кольорових серветок, і герба в мистецькій техніці-витинанки.

А ще діти з задоволенням розфарбовували один одному руки, обличчя з символікою держави. Майстер- клас для них підготували бібліотекарі Юлія Аркушин та Вікторія Гут.

Та і це ще не було закінченням. Дітей чекав майданчик біля бібліотеки, де вони розпочали свій «пленер» малюнків на асфальті під назвою « Україною зігріті зростають наші діти». До своїх малюнків діти дописували слова Гімну України, писали цілі віршовані тексти з книг, які тут же брали у бібліотеці. Це стало захоплюючим мистецьким дійством, і люди, які проходило повз малюнки, мали можливість подивитись та прочитати, що думають наші діти про свою державу, і яким вони бачать майбутнє своє і своєї України. Після всіх цих творчих занять діти залюбки поринули і світ дитинства, переглядаючи мультфільми про козаків, що варили куліш, про собаку Сірка і багато інших.

Всі присутні на святі побажали один одному добра, злагоди, миру і завжди мати в серці, те, що не вмирає – бути українцем великої, могутньої і процвітаючої держави, ім’я якій - Україна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 26 Серпня 2014 08:34
А як підростуть, то в Версаль, що реставрується за їх спинами, не дивлячись на АТО та проблеми в економіці.
Апельсин до Андрій Показати IP 26 Серпня 2014 10:40
Андрій, наче Ви туди не ходили? Якщо повністю зациклитись на війні, то дорога буде по маршруту №9! Я розумію, що це важко сприйняти, що це велика біль і втрата кожного з нас, бо це наші співвітчизники, захисники, діти, але ситуація там, на Сході, зовсім інша, ніж бачимо ми по ЗМІ. ((
ніна Показати IP 27 Серпня 2014 10:03
Якщо пан Андрій не вірить у дитячу щирість , значить він уже далеко не дитина і окрім Версаля він навіть не помічає яка чудова дитяча бібліотека є поруч. Запрошуємо, заходьте,переконаєтесь .Проблеми АТО ,я вірю, закінчаться, а щоб наші діти не топтали Наш прапор , як це робиться в інших містах, ми і робимо цю роботу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus