USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Патрульна поліція запрацювала в Любешові

25 Серпня 2016 11:25
Презентація новостворених груп патрульної поліції відбулася у Любешові.

Співробітники Любешівського відділення поліції презентували громаді новостворені групи патрульної поліції. Захід приурочили до Дня Державного Прапора України, який традиційно відзначили 23 серпня, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

У вівторок, 23 серпня, на центральній площі селища Любешів після урочистої церемонія підняття Державного Прапора України відбулася презентація груп швидкого реагування патрульної поліції. В заходах взяли участь керівники району, відділення поліції та громадськість.

«Територію району цілодобово патрулюватимуть дві групи швидкого реагування. Дислокацію нарядів поліції відстежуватимуть на спеціальній інтерактивній карті. У випадку надходження інформації про правопорушення керівник зміни одразу ж на місце направлятиме відповідну групу. Запровадження такого нововведення дозволить ефективніше реагувати на виклики та забезпечувати належний правопорядок і безпеку громадян», - зазначив начальник Любешівського відділення поліції Олег Матчук.

Автомобілі груп патрульної поліції оснащені сучасними засобами зв'язку, в тому числі - планшетами, за допомогою яких співробітники оперативно отримуватимуть інформацію з електронних баз даних Національної поліції України і МВС.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus