USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Патрульні знайшли матір хлопчика, який гуляв на холоді напівроздягненим

23 Вересня 2016 17:32
Луцькі патрульні знайшли матір маленького хлопчика, який кілька годин гуляв на холоді напівроздягненим, а також допомогли старшому чоловікові.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Сьогодні, близько 16 години, патрульні отримали виклик, що в дворі будинку на вулиці Гордіюк уже кілька годин перебуває хлопчик у віці 3-4 років, легко одягнений і недоглянутий.

На місці події заявниці, жительки сусіднього будинку, розповіли, що дитина була вдягнена майку і штани та взута по-літньому.

Інспектори відшукали місце проживання хлопчика.

У квартирі була його мама, яка виховує сина сама.

Ознак алкогольного сп’яніння жінка не мала, тож з нею провели тривалу профілактичну бесіду та повідомили про випадок працівників ювенальної превенції.

Крім цього випадку, патрульні проявили поліцейське піклування і щодо пенсіонера 1938 року народження. Чоловік не орієнтувався на місцевості, тож інспектори встановили його особу і доставили додому за місцем проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 23 Вересня 2016 17:36
Вконтакті засиділась маманя
АС Показати IP 24 Вересня 2016 12:21
Хлопець закалявся,спортсмен росте не то що діти закутані чмихають і на таблетках сидять в СССР всіх дітей так закаляли і нічо здорові були ,подивіться на бабусь і дідусів їм по 80 років ганяють бігають і сваряться молодим фори дають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus