USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Перші електронні петиції отримали підтримку мешканців Володимира

28 Грудня 2015 15:05
Лише за декілька днів перші петиції адресовані Володимир-Волинській міській раді зібрали необхідні для розгляду кількість підписів мешканців міста.

Про це повідомляє «Волинь:Світ».

Так, знайти підтримку у громади вдалося петиціям щодо «Заборони салютів та феєрверків на Новий рік» та «Вирішення проблеми освітлення пішохідних переходів».

«Усім відомо, які втрати понесла 51 бригада з Володимира-Волинського, а також добровольці із нашого району. У зв'язку з цим, варто ввести заборону салютів у Новий рік так, як це зробили в місті Тернополі. До цієї петиції особливо варто привернути увагу молоді, яка часто не розуміє, що салюти недоречні в час, коли на Сході йде війна. Людям, які повернулись з війни ці звуки асоціюються з тривогою, болем та небезпекою» - зазначила автор петиції «Заборони салютів та феєрверків на Новий рік» – Анжела Серьогіна.

Своєю чергою, автор петиції щодо «Вирішення проблеми освітлення пішохідних переходів» Владислав Зінкевич звертається до міської влади Володимира з пропозицією передбачити у бюджеті міста кошти на освітлення хоча б найбільш небезпечних переходів.

Тепер Володимир-Волинський міський голова не пізніше ніж через три робочі дні має направити петиції на розгляд до постійної комісії Володимир-Волинської міської ради з питань законності і правопорядку, депутатської етики, регламенту та регуляторної діяльності.

У разі отримання висновку або рекомендації від постійної комісії щодо електронної петиції, з метою вирішення питань порушених у петиції чи врахування поданих у ній пропозицій міський голова видає доручення, розпорядження у межах своїх повноважень чи виступає суб'єктом подання проекту рішення Володимир-Волинської міської ради, виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus