USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Іловайськом знайшли тіла 26 українських бійців

15 Вересня 2014 11:24
Пошукова група Всеукраїнської громадської організації «Союз Народна пам'ять» за 13 і 14 вересня під час гуманітарної місії виявила під Іловайськом 26 тіл загиблих українських військових.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт організації.

"За останній час співробітники організації знайшли останки 39 тіл військовослужбовців України: 18 в районі Савур-Могили, 21 - в районі Іловайська, де робота триває. Останки вісьмох воїнів виявлили в Іловайську прямо на полі, поряд з розбитою бронетехнікою", - говориться в повідомленні організації.

Згідно з її даними, усі тіла вилучені пошуковими групами для ідентифікації.

«Інформація про місцеперебування полеглих українських бійців продовжує надходити в пошукову групу з різних джерел - найближчим часом роботи продовать там же, в районі Іловайська", - додали в «Союзі».

Нагадаємо, раніше міністр оборони Валерій Гелетей заявив про виведення всіх бійців сил антитерористичної операції з Іловайська Донецької області.

Нагадаємо, Верховна Рада України під час закритого засідання у четвер, 4 вересня, утворила тимчасову слідчу комісії щодо подій під Іловайськом.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські новини, внаслідок страшних подій в Іловайську частина бійців, зокрема, 51 ОМБР з Волині, перебуває у полоні, частина взагалі не виходить на зв'язок. Бійці батальйону «Світязь», 3 вересня, повернулися з Іловайського котла до Луцька, розповіли про зраду командування, великі втрати та війну із росіянами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНИН - ПРО ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ: З ПЕРШИХ УСТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Чурило Показати IP 15 Вересня 2014 11:44
Молоді хлопці гинуть у цій геополітичній війні
факт Показати IP 15 Вересня 2014 12:07
Там говорять про багато зниклих безвісти, то під це "спишуть" багато хлопців ЗСУ яких "Правий сектор" на початку АТО просто знищував для залякування і є цьому багато доказів і свідчень, просто ще не прийшла пора громогласним заявам...
123 до факт Показати IP 15 Вересня 2014 13:19
Якщо не прийшла пора - то мовчи, а то дуже схоже на наклеп. це гидко!
321 до 123 Показати IP 15 Вересня 2014 14:35
Скоро прийде... Он передвиборка почнеться, то багато цікавих фактів оприлюднять!!!
Oksana Показати IP 15 Вересня 2014 13:52
a chu mozete wu ysi poduwutus prosto w ochi materjam zagubluh ???????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus