USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських строковиків під кулі не відправлять

5 Червня 2014 07:00
Чоловіків, яких призвуть на строкову службу вже цього літа, не відправлять до участі в антитерористичній операцій. Окрім того, військові запевняють, що юнаки не проходитимуть служби на Сході.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів підполковник, начальник відділу комплектування та призову – заступник обласного військового комісара Андрій Кузьма.

З його слів, призов на строкову військову службу спланований лише до навчальних центрів Збройних Сих України. Андрій Кузьма запевняє: про те, що строковиків відправлять чи в Луганськ, чи в Донецьк, – взагалі не йдеться.

«Згідно з нарядом на призов, який до нас прийшов для населення Волинської області, то жодної військової частини, яка розташована в Луганську, Донецьку чи Харкові, немає взагалі. Тобто ми туди, згідно з планом на призов строкової служби, нікого і не комплектуємо. Переважна більшість будуть у військових частинах заходу і центральної частини України і то - в навчальних центрах, так званих «учєбках». Таким чином ми не формуємо військових для «гарячих точок». Переважна чисельність військових частин, які беруть участь в антитерористичній операції - це люди зі складу високомобільних десантних військ чи частин спецпризначення», - розповідає про призов строковиків заступник обласного військового комісара Андрій Кузьма.

Щодо того, коли призов почнеться, у військкоматі точно сказати не можуть, мовляв, усе залежить від Києва: вчора, 4-го червня, було засідання Кабміну, відповідне рішення подали у Верховну Раду України, однак його не ухвалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 5 Червня 2014 07:05
Так и будет....
сержант Показати IP 5 Червня 2014 08:27
Ага! Так і повірили... Одним вже обіцяли...
мама Показати IP 5 Червня 2014 09:27
Вони тільки можуть гарно говорити бла-бла і відкрито брехати.. Я їм не вірю..
Тролінг Показати IP 5 Червня 2014 09:47
Пиз...ять і не красніють. Вже 51 не відправили. А також відпустили із 40 денних зборів, правда в Миколаєві...
Луганчанка Показати IP 5 Червня 2014 10:52
коментар було видалено
вы думаете на Донбас Показати IP 5 Червня 2014 11:03
...
Не байдужий Показати IP 6 Липня 2014 10:53
Тобто ті, кого призвали у 51-шу якоби до 1 червня, потім до наступної мобілізації залишаться у арміїї навічно, чи що?Ви щось собі там думаєте? Чи це така постійна брехня?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus