USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Під волинським комісаром захиталося крісло?

22 Жовтня 2014 18:53
Питання роботи військкоматів та проведення мобілізації його працівниками хвилює чи не кожну волинську родину. А військові, яких призвали боронити Батьківщину, часто передають з передової палкий привіт комісарам.

Особливо багато питань виникає до керівника Волинського обласного військового комісаріату полковника Олега Галака. Зокрема, до того, як здійснювалася мобілізація. А бійці першого батальйону територіальної оборони «Волинь» розповідають, як вони їхали на передову.

Нагадаємо, сьогодні, 22 жовтня відбулася зустріч рідних бійців БТО «Волинь» з керівництвом області. Військові готові й далі воювати, вони не просять їх повернути додому, а лише закликають залишити батальйон у тому ж складі й підпорядкуванні, який є нині.

«Як нас проводжали? Полковник Галак проїхався за строєм своїм «Prado» обережно. Він не вийшов і не сказав напутнього слова. Яке було до нас відношення, таке й залишилося», - кажуть бійці.

До слова, за свого комбата Сергія Козака, бійці, кажуть, готові стояти до останнього. І саме він не пускав їх на передову, звернувшись до обласної влади, поки БТО «Волинь» не пройшов повне бойове злагодження.

Дії обласного комісара голова облдержадміністрації Володимир Гунчик коментувати не хотів. Та розповів, що про його роботу вже знають у столиці. Він натякнув, що рішення з приводу полковника Олега Галака буде ось-ось прийняте.

«Я свою думку відносно військового комісара Галака сказав у Адміністрації Президента. Я думаю, що вона буде врахована, і ви скоро це побачите. А якщо вона не буде врахована з першого разу, ми зробимо це з другого чи третього. Я вам сказав навіть більше, ніж міг», - повідомив очільник ОДА.

Нагадаємо, як уже інформувало Інформаційне агентство Волинські Новини, військова прокуратура Луцького гарнізону перевірила, як здійснювалася мобілізація на Волині. За порушення, вчинені під час проведення мобілізації, покарали 27 працівників військових комісаріатів області. Як пояснив тимчасово виконувач обов’язків прокурора Луцького гарнізону, радник юстиції Роман Бучко, працівників військкоматів притягнули до дисциплінарної відповідальності. Кримінальних переслідувань в цій сфері не було
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus