USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підприємці відтепер не повинні їхати за митним свідоцтвом на Ягодин

29 Лютого 2016 17:11
Отримати митне свідоцтво нині можна на митному посту «Луцьк», не витрачаючи час на поїздку на митний пост «Ягодин», як це було раніше.

Про це повідомили під час засідання постійної комісії облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 29 лютого.

Як розповів заступник голови комісії Юрій Гупало, члени комісії зверталися до виконувача обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Юрія Мацібори з проханням підтримати представників малого та середнього бізнесу на митних постах «Луцьк», «Нововолинськ», «Володимир-Волинський» та «Ковель». Просили, щоб підприємці мали можливість отримувати митні свідоцтва не лише на митному посту «Ягодин», як це було дотепер.

Після трьох звернень комісії очільник митниці усе ж пішов назустріч і нині підприємці можуть отримати митне свідоцтво на митному посту «Луцьк». Раніше для цього потрібно було їхати виключно на митний пост «Ягодин» та чекати у черзі для того, щоб просто отримати печатку та підпис.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus