USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після демонтажу гаражів у Луцьку лишилися купи сміття

3 Травня 2016 20:28
Мешканці луцького двору просять комунальників прибрати територію, де свого часу стояли демонтовані гаражі.

Про це стало відомо під час 7 сесії міської ради 27 квітня.

Так, депутат міської ради Петро Бойко розповів, що до нього звернулися мешканці будинків № 55 по проспекту Відродження та №1 по проспекту Соборності, які нарікають на благоустрій території.

Річ у тім, що свого часу на прибудинковій території згаданих будинків демонтували незаконно встановлені гаражі. Сміття, яке залишилося на місці демонтованих гаражів, комунальники не прибрали. Згодом приїхали екскаватори та просто згорнули це сміття на спортмайданчик СНУ.

Тож, люди цікавляться, чи, бува, не планується забудова згаданого спортмайданчика та просять врешті очистити територію від сміття.

Зауважимо, на те, що у дворах, після демонтажу гаражів у Луцьку, залишається чимало сміття, лучани скаржилися неодноразово у різних мікрорайонах міста. До слова, відповідно до рішень міськвиконкому про демонтаж гаражів, відновлення благоустрою території після знесення має забезпечити департамент ЖКГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 3 Травня 2016 21:08
А на ДАХ черга колись дойде???
Вчителька Показати IP 3 Травня 2016 21:18
Коли зносили гаражі, то та Юлька репетувала,що приїдуть служби і все сміття вивезуть, але після їхнього приходу залишилось купа сміття, От так працює Луцька мерія. Як стояли гаражі,то хоч власники порядок тримали , а тепер полнейший бардак!
Таня до Вчителька Показати IP 4 Травня 2016 07:21
Юля молодець! Навела порядок з гаражами.
патріот до Таня Показати IP 30 Грудня 2016 09:15
Стратеги Чорнухи дуже добре попрацювали. Зараз появиться багато вільних ділянок під забудову. Тільки потім не плачте коли замість гаражів збудують пкред вашими вікнами дев'ятиповерхівку
"вчительці" до Вчителька Показати IP 4 Травня 2016 10:11
Яка ти нафіг вчителька, таку ахінею несеш... Купи сміття - це те, що в цих гаражах зберігалось! І порядок мали б наводити якраз власники тих незаконних "постройок", шкода, що їх примусово не заставляють прибирати те сміття. А Юля Сиротинська - молодець, санітар нашого міста, прибирає Луцьк від тих будок і черепашок!
Анонім Показати IP 4 Травня 2016 06:47
Скоро буде забудова, Вже проект розробляється
гаражі Показати IP 4 Травня 2016 08:28
демонтували щоб продати вільну землю під забудову
ООО Показати IP 4 Травня 2016 10:13
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus