USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу луцького храму просять світлофор

27 Травня 2016 20:18
Встановити світлофор для пішоходів до Храму Всіх святих землі Волинської через вулицю Чорновола просять місцеві мешканці.

Про це йшлося під час чергової сесії Луцької міської ради 25 травня.

Як розповів у своєму депутатському запиті Григорій Пустовіт, перехрестя проспекту Соборності та вулиці Чорновола обладнане світлофорами, які регулюють як рух транспорту, так і пішоходів.

І якщо перехід через проспект Соборності перед вулицею Чорновола (зі сторони гіпермаркету «Там-там») обладнаний світлофором для пішоходів, то паралельний перехід до Храму Всіх святих землі Волинської такого немає.

Зі слів Пустовіта, додатковий перехід необхідний через частий рух транспорту цією частиною міста. Та для того, аби уникати наїздів на пішоходів.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 27 Травня 2016 20:20
Пустовіт вирішує питання Російської церкви. Це справжній савєтській афіцер.
ЛУЧАНИН Показати IP 27 Травня 2016 21:24
ДО ЯКИХ ПІР БУДЕММО ВКЛОНЯТИСЯ МОСКОВСЬКИМ ПОПАМ- ДЕ НАШІ ПРОКУРОРИ НАЗВА ЦЕРКВИ МАЄ БУТИ МПЦ ,А НЕ УПЦ ХАЙ ЛЮДИ ПІСЛЯ ЦЬОГО РОБЛЯТЬ ВИСНОВКИ.
Анонім Показати IP 27 Травня 2016 21:28
Якщо через кожні сто метрів ставити світлофори, то пора всі луцькі дороги зробити пішоходними - оце турбота про місцевих мешканців
Наталі Показати IP 27 Травня 2016 23:50
О да, ще тільки на Соборності там не хватає світлофора. Вже як щось видумають то смердить слухати. Помоєму по цій вулиці світлофорів більше ніж будь де. Там і так в годину пік не проїхати, затори одні. Плетуть тими ящиками самі не думають що. Логіки нуль
Дохтєр Показати IP 27 Травня 2016 23:59
Доволі цікаві коменти. Медицина тут безсила! Це я до того що в даному випадку церква ні до чого. Якщо в когось проблеми з здоров'ям, то необхідно звернутися до офтальмолога, отоларинголога та психіатра (психолог - зовсім інше). Здорова людина не кидається якщо щось бачить чи чує, віддайте собаці собакове. Вибачте за точну постановку діагноза, але будьте самі толерантні. Питання дійсно про безпеку пішоходів і в першу чергу батьків з дітьми які потоками йдуть до дитячої поліклініки. Потрібен лише світлофор для пішоходів та невелика зміна режиму роботи світлофора. А кому в яку церкву ходити чи зовсім не ходити люди і без вас, вельмишановні, розберуться.
Олег Показати IP 28 Травня 2016 08:00
а підземний перехід не викопати?
Людина Показати IP 28 Травня 2016 12:06
А там хіба немає світлофору? Їх там і так багато, куди ще один?
Юрист Показати IP 29 Травня 2016 12:10
Москалям потрібно зробити канатну дорогу ,,,,,,,!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus