USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу луцьких шкіл та ЛНТУ посадять дерева миру

13 Жовтня 2015 18:18
Лучанам пропонують посадити дерева миру.

Луцькі волонтери вирішили підтримати Всесвітню ініціативу «Дерева миру» й провести акцію в її підтримку у своєму місті.

Так, представники ВОГО «Фундація розвитку громад» та «Національного Альянсу» стали координаторами акції у Луцьку й запрошують усіх небайдужих приєднатися.

«Мир. Наскільки це поняття є жаданим та актуальним для України в сучасних умовах? Тож, аби хоч якось згуртуватися та допомогти змінити цей світ на краще, луцькі волонтери вирішили підтримати Всесвітню ініціативу «Дерева миру» й провести акцію в її підтримку у своєму місті», - пишуть організатори.

Минулого разу така акція проходила весною на території скверу Героїв Майдану, що біля РАЦСу. Однак цього разу вона буде більш масштабною, адже посадка дерев відбуватиметься на декількох локаціях: на території навчально-виховного комплексу № 26, Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5, одного із корпусів Луцького національно-технічного університету, а також у сквері, що поблизу Храму святого Великомученика Юрія Переможця (знаходиться на вулиці Стрілецькій).

«Проведення акції біля навчальних закладів є дуже важливим, адже саме молодь: студенти та школярі – це майбутнє нашої держави. Саме вони її будуватимуть, тож чому б не дати їм можливість уже сьогодні зробити цей світ хоч трішки кращим? Ми також дуже вдячні Волинському обласному управлінню мислового та лісового господарства. Його спеціалісти з радістю відгукнулися на наше прохання, надали й привезли на безоплатній основі усі необхідні саджанці», – ділиться думками керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.

«Минулого разу в рамках акції було висаджено близько 150 дерев. Цього разу було вирішено збільшити цю кількість орієнтовно у два рази. Тож долучитися до акції й посадити своє дерево миру може кожен небайдужий. Аби не виникало труднощів із посадкою дерев, ми вирішили проводити акцію два дні: 16 та 17 жовтня. Тож приходьте у зручний для вас день, з собою беріть гарний настрій та віру у світле майбутнє й мир. Ми, в свою чергу, забезпечимо вас усім необхідним», – закликає координатор акції від «Національного Альянсу» Юлія Гончак.

Час та місце проведення акції уточнюйте за телефонами: (067) 332-88-02 та (099) 314-77-67.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 14 Жовтня 2015 00:37
Не забудьте ці дерева підляти водою через тиждень-два і весною обов"язково і підживити. А то буде як завжди - посадили і забули, а вони не приживуться і пропадуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus