USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Подробиці ДТП на Волині, в якій загинув мотоцикліст

1 Жовтня 2016 17:09
Подробиці смертельної ДТП, яка трапилася вчора, 30 вересня, близько 21:00 в селі Жидичин Ківерцівського району повідомив в мережі депутат сільської ради Тарас Висоцький.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, на Волині мотоцикліст в’їхав у стовп електроопори. В результаті зіткнення водій двоколісного загинув на місці події, а пасажир доправлений в лікарню.

"Двоє підлітків на мотоциклі, порушивши ПДР, невдало виконавши обгін маршрутки, врізались в бетонну опору телефонного стовпа. Внаслідок аварії загинув 17-річний житель села Жидичин Вадим Кондратюк, іншого постраждалого 18-річного Олександра Марченка забрала швидка. За станом на 13 годину Олександр знаходиться в реанімації з переломом тазових кісток, стан стабільний. Голова та хребет на щастя не зазнали серйозних ушкоджень!", - йдеться у дописі депутата.



З його слів, це вже друга смерть на цьому місці. Минулого року там також розбився мотоцикліст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жидичанка Показати IP 1 Жовтня 2016 20:25
Депутат Тарасе Висоцький, перестань піаритися на чужому горі! Принаймні це непорядно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus