USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Поховали підполковника 51 ОМБ

30 Липня 2014 11:55
Начальника протиповітряної оборони 51 окремої механізованої бригади підполковника Василя Спасьонова, який загинув під час боїв за звільнення Лисичанська, 29 липня поховали на цвинтарі в селі Житані Володимир-Волинського району. Про це інформує Волинська правда.

Нагадаємо, тіло підполковника привезли у Володимир-Волинський 28 липня.

Попрощатися з бойовим побратимом приїхали однополчани зі Сходу України, працівники облвійськкомату на чолі з полковником Олегом Галаком, Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк, представники районної влади, мешканці села, звідки родом дружина, а тепер уже вдова покійного.

У зв’язку із загибеллю мешканця Володимира-Волинського, начальника Протиповітряної оборони військової частини А2331 підполковника Спасьонова 29 липня у Володимирі-Волинському оголосили Днем жалоби. Із цільового фонду міськради виділили 10 тисяч гривень осиротілій родині загиблого офіцера, який родом із Сумщини. Матеріальну допомогу сім’ї Василя Володимировича надали також засновник ПП «Універсам» Сергій Ковальчук та директор ТзОВ «Гербор-Холдинг» Олег Борбелюк.

І ще не встигли затихнути звуки прощального салюту, як у Княже місто надійшла ще одна чорна звістка: у бою із сепаратистами загинув начальник зв’язку штабу 51 мехбригади майор Віктор Хмелецький.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гість Показати IP 30 Липня 2014 12:30
нехай буде пухом тобі земля. спочивай в спокої. дякуємо тобі за твою хоробрість та відданість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus