USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Під час обшуків у Саганюка вилучили близько 6 мільйонів, - ЗМІ. ДОПОВНЕНО

5 Квітня 2016 14:12
У членів родини Володимир-Волинського міського голови Петра Саганюка сьогодні з 6-ої години ранку розпочалися обшуки. Про інформує «Волинська правда» з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Їх проводять працівники Рівненської поліції з санкції Генеральної прокуратури України.

Сьогодні працівниками поліції у ході розслідування справи про корупцію, зловживання владою, перевищення повноважень, організацію злочинних схем та контрабанди провели більше 7 обшуків у котеджах Петра Саганюка, його 2 «мерседесах». Провели також обшуки у квартирах, службовому кабінеті мера.

Як стало відомо «ВП», вилучили значні кошти (згідно з неофіційними даними - біля 6 мільйонів гривень) та документи, в тому числі, - так звані чорнові записи, бухгалтерські документи (деякі з них начебто оформлені на закордонні фірми), колекції раритетної зброї, антикварні предмети, дорогі годинники та брендові колекційні спиртні напої... Окрім того, проводилися обшуки на складах сина Руслана, в мікроавтобусах, що перевозять товари за кордон...

Однак, як зазначає видання, зважаючи на те, що колишній перший секретар Волинського обкому ЛКСМУ, а нині Володимир-Волинський міський голова має «своїх» людей у низці структур, цілком ймовірно, він спробує вийти «сухим із води». Для цього й намагатиметься «відбілити» себе під час сьогоднішньої прес-конференції. Хоча волиняни, зокрема володимирчани, не сумніваються, ким насправді є хапуга. Чи зуміють «пролити світло» на «діячів», що були пособниками режиму Януковича, цілком ймовірно, перебували в «долі» на «бурштинових потоках», стане відомо вже незабаром. Тим паче, що правоохоронні структури мусить не імітувати, а втілювати в життя настанову Президента Петра Порошенка про боротьбу з корупцією та корупціонерами.

Поки працівники Рівненської поліції обшукують волинського мера, силовики Волині затримали на хабарі майора СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Калігула Показати IP 5 Квітня 2016 12:53
Хай в першу чергу знайдуть і вилучать його партбілет і посвідчення ЦК КПРС, а потім все інше.
Луцик Показати IP 5 Квітня 2016 14:24
Давайте вгадаємо: хто слідуючий? Може лучани підскажуть? Ух жуть!!! так жить, тільки настарався і жесть.
123 до Луцик Показати IP 5 Квітня 2016 16:54
Наступним має стати Романюк!
Орест Показати IP 5 Квітня 2016 14:41
Знову піар мера! Цікаво побачити копії протоколів обшуку , а не бред сивої кобили. Не одне із змі не показало протоколів а значить це заказуха.
Оксана Показати IP 5 Квітня 2016 14:44
Вилучили 56 мільярдів доларів вивозили камазами , це тільки те шо лежало на видному місці, а скільки ще за кордоном
Володимирці до Оксана Показати IP 5 Квітня 2016 17:56
Хлопці розповідали, як в будинках мера в Польщі робили євроремонти. А ще вони під дахом ходять його і до них ні податкова, ні міліція не має справи. А ще казали, як дерев'яні будиночки та ресторанчики в Карпатах будували меру і Ко, здається у Славському. На базарі у Володимирі білий бусик відкрито як і міняли працює з горілкою та цигарками - 30грн пляшка, 12-140 блок цигарок.. Можем і номерок і фотку кинути. Поліція підїде- втечуть і знов стоять. Точки зі спиртом на базарі кришує міліція.То що, все випадково? Чи просто "декому" за це платять?
Ігор Польвий до Володимирці Показати IP 5 Квітня 2016 18:43
А ще казали,ще розповідали,десь бачили.....
Анонім до Володимирці Показати IP 10 Квітня 2016 09:27
Бурна фантазія, тобі казки писати. Розкажи як Українцю можна побудувати власний будинок за кордоном? Це може розказувати тільки безграмотна і необізнана в законодавстві людина, або базарне радіо яке далі за базар нічого і нікого не бачило!
Анатоль_ Показати IP 5 Квітня 2016 14:51
Я у шоці, брати мої!
Подив Показати IP 5 Квітня 2016 14:57
А ми дивувались що януковий камазами возив тут у якогось з*сранця камаз а то у "золотого ботона " .?!?!
Ігор Показати IP 5 Квітня 2016 15:22
Заказуха,якраз таки більшість ВОЛОДИМИРЧАН задоволені мером,і у нас давно вже ЄВРОПЕЙСЬКЕ місто,а кому не подобається чемодан.....,автор якийсь безграмотний,пособник чи що...
Патріот до Ігор Показати IP 5 Квітня 2016 17:50
Ти з того корита- значить завтра прийдуть і до тебе!
Ай- ай Показати IP 5 Квітня 2016 15:35
Хто автор публікації? Джерело інформації? І ви позиціонуєте себе серйозним виданням?
Ігор Показати IP 5 Квітня 2016 15:35
Заказуха,якраз таки більшість ВОЛОДИМИРЧАН задоволені мером,і у нас давно вже ЄВРОПЕЙСЬКЕ місто,а кому не подобається чемодан.....,пособники
Інна до Ігор Показати IP 5 Квітня 2016 19:38
Повністю згідна з коментарем! В місті порядок, все йде до Європи, а тут просто хтось рветься до влади і підкидає масло в вогонь.
Мілана до Інна Показати IP 16 Квітня 2016 00:20
Порядок тільки для зас**тих і смердючих селюків з Овадно, а корінні володимирчани тікають до інших міст. Вже немає спасу від тих селюків, які просто заполонили місто і не дають міським жителям працювати. Корінних жителів навіть на роботу не беруть, всюди пхають село! Як на мене, сидів би Саганнюк і його селюки у колгоспі (де йому саме місце) і знали б своє місце!!!!!!!!!!!
Ігор Показати IP 5 Квітня 2016 15:45
Правдиві коменти не добавляють.....смішно
нхя не смішно Показати IP 5 Квітня 2016 15:46
А наш камсамолєц з червоним носом на черзі? Нє?
огого Показати IP 5 Квітня 2016 16:42
ну тепер романюк швидко ховай все що накрав!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! далі твоя черга!!!!!!!!!!!!
Петя Показати IP 5 Квітня 2016 17:40
Всі вони беруь крадуть а люди дурні пашіть на них
Ігор Польвий Показати IP 5 Квітня 2016 18:41
Напишіть ліпше правду за КИЇВСЬКИХ,кішка тонка!
нхя не смішно до Ігор Польвий Показати IP 6 Квітня 2016 09:24
кІшка товста - кіт тонкий
Ігор Польвий Показати IP 5 Квітня 2016 18:44
http://bug.org.ua/news/volodymyr/obshuky-u-miskoho-holovy-volodymyra-volynskoho-petra-sahanyuka-ta-deputativ-miskoji-ta-rajonnoji-rad-ne-prynesly-sensatsijnyh-rezultativ-89690/
влад Показати IP 5 Квітня 2016 20:39
Місто гарне але корумповане там все починаючи з міської лікарні і закінчуючи міліцією. Якби не контробанда то була б повна ж*па .А до європи місту так далеко як до Місяця.
Патріот Показати IP 6 Квітня 2016 15:50
Романюка і його синочка також треба тряхнути і то не по простомуа з іхніми барами....бо вже зажерлись "працівники"......не хочу матюкатись......
Свєта Показати IP 7 Квітня 2016 00:06
Піде Саганюк, прийде той що так старається на його місце то побачите до чого місто докотиться. А якщо і щось найшли то що Вам заважає старатися і мати статки. Хто більше хто менше... тільки те і роблять що заглядають у кишені та жабою давляться. Хай кожен чимось займається, виготовляє своїми руками, вирощує, творить, дивись і часу на пересуди не буде. Раз люди переобирають мера знову і знову того самого значить ім добре з ним, то для чого хтось носа тиче і хоче щось зламати. Нам інший не потрібен. Все буде добре.
раїса. Показати IP 7 Квітня 2016 17:19
Люди ,скільки у вас не нависті ! Наше місто при Саганюку стало гарним,він багато робить для міста ,для нашої бригади ,він переживає за наших хлопців.А якщо у нього щосьі є то він і його сім'я працюють.Комусь так хочеться на місце мера .З тих що ішли на вибори мера не було більш достойного, а люди вибрали кого хотіли.А кого люди не підтримали хай не тішаться ,бо не один з них не кращий ,ми зробилисвій вибір.
Орест до раїса. Показати IP 7 Квітня 2016 19:15
Підтримую!!!
Ковельчанин Показати IP 8 Квітня 2016 16:27
Коли вже кінець кінцем нашого Кіндьора почнуть трусити? В цього "білосердечного" у***дка можна ще більше витрусити, аніж в Саганюка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus