USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліція Волині знищила наркотиків на 150 тисяч

30 Листопада 2015 13:15
Більше 3000 стебел рослин коноплі та маку, 74 грами канабісу, амфетамін, PVP, пристрій для куріння та засоби для приготування метамфетаміну знищили на території Ковельського відділу поліції. За цінами «чорного ринку» вартість спаленого сягає близько 150 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Процедура проходила у присутності спеціальної комісії, до складу якої, окрім поліцейських, увійшов представники СБУ. Знищенню підлягали наркотичні засоби, які були вилучені під час протидії наркозлочинності та стали речовими доказами у кримінальних провадженнях.

За рішенням судів щодо знищення небезпечних речовин, їх відповідальне зберігання у відділку поліції завершилося. Востаннє наркотики знищували шляхом спалення навесні 2015 року.

Незважаючи на постійне проведення профілактики у сфері незаконного обігу наркотиків, громадяни таки продовжують вчиняти злочини цієї категорії, – прокоментував начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь. – Тому варто вкотре нагадати: за будь-які дії, пов'язані із вирощуванням, зберіганням, розповсюдженням та вживанням наркотиків доведеться відповідати по закону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus