USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Половина мікрорайону Луцька залишилась без зв’язку через крадіжки кабелів

27 Липня 2016 14:49
Через масові крадіжки телефонних кабелів у Луцьку половина мікрорайону залишилась без зв’язку.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови, що відбулась 26 липня, повідомив начальник технічного відділу Волинської філії ПАТ «Укртелеком» Віктор Мельничук.

У відповідь на заяву міського очільника про те, що в обласному центрі активно крадуть каналізаційні люки, останній зауважив, що власне у Луцьку збільшилась кількість крадіжок не тільки люків, а й всього кабельного господарства:

«Останнім часом викрадають оптоволокно, телефонні кабелі і тому подібне. З такими темпами Луцьк стане першим по крадіжкам серед усіх обласних центрів країни. Проблема не в нашій компанії, а в діяльності усіх сфер міста. Люки – це само собою, але хотілось би залучитись підтримкою міської влади, щоб і на боротьбу з викраденням кабелів також звертали увагу», - обурився Віктор Мельничук.

Він зауважив, що за станом на сьогодні половина району ДПЗ стоїть без телефонного зв’язку. Це пов’язано з частим викраденнями кабелів у підвальних приміщеннях будинків.

Окрім того, представник «Укртелекому» наголосив, мовляв, «для чого у міськраді нагороджують працівників МВС, якщо протягом останніх місяців зовсім немає розкриття крадіжок.

Нагадаємо, 26 липня 2016 року під час апаратної наради Луцький міський голова Микола Романюк відзначив подякою колишнього начальника міської поліції, члена виконкому 6 та 7 скликань Ігоря Муковоза.

Також раніше Інформаційне агентство волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку нагородили членів Громадського формування «Варта порядку», які допомогли правоохоронцям розкрити злочин, «на гарячому» затримавши двох правопорушників. Так, при проведенні заходів по попередженню та розкриттю пограбувань і крадіжок члени Громадського формування «Варта порядку» в ніч з 15 на 16 червня 2016 року в районі вулиці Потебні затримали двох осіб, що викрадали кабелі ліній інтернету «Укртелеком».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Міськвідділ Показати IP 27 Липня 2016 15:03
Муковоз намагався в цьому бардаку робити свою роботу , але не був підконтрольний Лапіну і його активістам тому не пройшов атестації ппш. Коли від росту злочинності Розумні люди погонять шпигу і його активістів все зміниться, просто той хто кришувала проституток не може бути порядним.
хм до Міськвідділ Показати IP 27 Липня 2016 17:15
кришував хабарників то означає працював у бардаку
Некоректно Показати IP 27 Липня 2016 16:19
згадувати в цьому контексті нагородження грамотою Муковоза.
ментовские войни Показати IP 27 Липня 2016 17:53
волинь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus