USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Польща видала українцям майже 220 тисяч віз

3 Жовтня 2009 10:41
Консульства Польщі в першій половині поточного року в Україні видали близько 220 тисяч віз. Про це повідомили у Міністерстві закордонних справ Польщі, не уточнивши, скільки віз було видано в першій половині 2008 року – інформують «Волинські Новини».
Консульський департамент польського МЗС повідомляє, що українці в січні-червні отримали майже удвічі більше віз, ніж громадяни Білорусі та Росії разом узяті. Зокрема, польські консульства в РФ у першій половині року видали майже 50 тисяч віз, а в Білорусі - майже 70 тисяч – повідомляє УНІАН.
В МЗС не уточнили, скільки у січні-червні українців, білорусів та росіян отримали шенгенських віз, які дають право перебувати на території усіх 25 держав Шенгенської зони, а скільки національних, що дають право знаходитися лише у Польщі.
Прикордонна служба Польщі в першій половині поточного року зафіксувала 2,8 млн. перетинів наземного кордону громадянами України, що на 35% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Довідково:
Польща, яка з кінця 2007 року приєдналася до Шенгенської зони, минулого році скоротила видачу віз українцям на 40% - до 350 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus