USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер волинський розвідник, який пройшов дорогами війни

2 Вересня 2015 12:22
На 99 році життя помер ветеран війни, визволитель Ковеля Іван Трохимович Сорока. Серце волинського розвідника зупинилося сьогодні, 2 вересня. Колишній розвідник пройшов дорогами війни у складі з’єднання партизанських загонів під командуванням Малікова. Впродовж життя працював на відповідальних посадах. На заслуженому відпочинку отримав звання полковника внутрішньої служби. Про це інформують у Ковельському міськвиконкомі.

Визволитель міста любив спілкуватися з дітьми та молоддю, ділитися спогадами про війну. Був частим гостем у навчальних закладах міста, вів активний спосіб життя, займався фізичною культурою, цікавився народною медициною, брав активну участь у загальноміських заходах, сприяв патріотичному вихованню підростаючого покоління.

Люди, яким доводилось працювати чи спілкуватися з Іваном Трохимовичем, пам’ятають його як мудрого, вимогливого, привітного ковельчанина. Присвятивши своє життя справі служіння народу, захисту інтересів держави, він завжди залишався вірним службовому обов'язку, своїм життєвим принципам. Іван Сорока був справжнім захисником Вітчизни, патріотом, доброзичливою, порядною людиною.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює співчуття рідним та близьким.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
макс Показати IP 3 Вересня 2015 10:14
Земля пухом поважній і добрій людині!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus