USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Помер директор Луцької автомобільної школи ТСОУ

30 Липня 2013 17:08
На 72-му році життя, після операції на серці в Польщі, помер директор Луцької автомобільної школи ТСОУ Василь Квятковський, повідомив колектив Луцької автошколи.
Вчора, 29 липня, перестало битися серце блискучого організатора, талановитого викладача, відданого автосправі професіонала, справжнього патріота Волині, стверджують колеги покійного.
40 років наполегливої праці віддані Луцькій автошколі, та 25 років біля керма цього навчального закладу краще, ніж будь що демонструють цілеспрямованість, рішучість, справжній чоловічий характер та вміння досягати поставлених цілей.
Усе своє свідоме життя Василь Миколайович присвятив улюбленій справі, відстоював високі стандарти і втілював традиції, переоснащував матеріальну базу та укріпляв дисципліну, не занижуючи критеріїв.
За 25 років керівництва Квятковський виховав і об'єднав великий відповідальний та досвідчений колектив однодумців. Він користувався беззаперечною повагою.
Завдяки його мудрості, наполегливості й організаторському таланту Луцька автошкола ТСОУ не тільки пережила буремні для України 90-ті, а й стала взірцем професійно-технічного освітнього закладу, відзначена у Всеукраїнському проекті «Безпека дорожнього руху та мережа навчальних закладів з підготовки водіїв» кубком і грамотою «Кращий навчальний заклад з підготовки водіїв 2012 року», та внесена у Книгу Пошани «Флагмани освіти і науки України». Загалом під його керівництвом стали фахівцями автомобільно-дорожнього руху тисячі осіб, а випускники школи сьогодні їздять дорогами всього світу.
Як стверджують колеги, «Ніколи не зупинятися на досягнутому, прагнути найвищих звершень» – це життєве кредо Василя Миколайовича, що дозволило йому розвивати справу усього життя.
Довідка: Квятковський Василь Миколайович народився 1 вересня 1941 року в селі Іванівка Турійського району Волинської області. Закінчив Володимир-Волинське технічне училище №3, працював у Ковельському автомотоклубі ДТСААФ на посаді техніка-інструктора. Після армії закінчив Київський автомобільно-дорожний інститут, працював викладачем на загально-технічному факультеті. А з грудня 1972 року і донині, вже 40 років, працював в Луцькій автомобільній школі ТСОУ, останні 25 років – в якості директора.
Він виховав двох дітей - доньку і сина, має онуків. Нагороджений Почесним знаком ТСО України, кавалер Зірки «Патріот України», нагороджений дипломом «За проявлений патріотизм та бездоганне служіння Україні» та занесений у Книгу Пошани «Україна й українці – цвіт нації, гордість країни».

«Важко висловити глибину цієї втрати для кожного з нас, для Луцької автошколи», - йдеться у повідомленні.

У четвер, 1-ого серпня, у приміщенні Луцького Будинку Панахиди об 11 годині відбудеться прощання з Василем Миколайовичом.

Колектив «Волинських новин» висловлює щирі співчуття родині померлого.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
в.о. директора ЛАШ Прокоф'єв Олег Сергійович Показати IP 31 Липня 2013 12:40
На превеликий жаль, по незалежним від нас причинам панахиду довелось перенести на 1 день, бо тіло не змогли доставити через затримку на кордоні. У зв’язку з затримкою при перетині українсько-польського кордону панахида переноситься на 1 день. Прощання з Василем Миколайовичом Квятковським відбудеться у приміщенні Луцького Будинку Панахиди у четвер, 1 серпня, об 11 годині. Приходьте всі, хто хоче вшанувати пам’ять, провести його в останню земну дорогу. Колектив Луцької автошколи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus