USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поранений на Майдані волинянин - на реабілітації в США

23 Жовтня 2014 11:13
Волинські волонтери допомогли відправити на лікування та реабілітація волинянина, який отримав поранення на Майдані. Зараз чоловік почувається добре і передає привіт волонтерам. Про це інформує Anastasiia Popsuy в мережі.

Нагадаємо, Мовчан Володимир Віталійовича, 1977 року народження, постраждав 20 лютого на Майдані — йому куля влучила в обличчя. У 12-й лікарні Києва Володі зробили надскладну операцію, потім переправили літаком до Польщі.

"Володя Мовчан, поранений 20 лютого на Майдані (кулеве поранення щелепи), проходить курс лікування та реабілітацію у клініці Клівленду. Передає щирий привіт нашій любій Наталій Соколовій, яка відправила його на лікування!", - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus