USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Порошенко «за» реструктуризацію банківських кредитів громадян

2 Квітня 2015 09:44
Тягар банківських кредитів має бути справедливо розподілений. Про це в інтерв’ю телеканалу ICTV заявив Президент Петро Порошенко, – передає Укрінформ.

«Якщо є війна, є тягар, який лягає на всю економіку і на все суспільство. Ми маємо справедливо розподілити цей тягар серед усіма. Не покладати його на вкладників, не лише на тих, хто взяв кредити. Хоча вони отримали майно, і їм треба дати певну реструктуризацію – не списати, а дати певну реструктуризацію, – але і власники банків мають відповідати», – сказав він.

Порошенко нагадав про випадки зловживань з боку деяких власників банків, які «розграбували кошти, які їм довірили вкладники».

«Тут я, як Президент, ініціював закон, яким притягуються до відповідальності не лише бенефіціари банків, а й пов’язані з ними особи. Нікому не вдасться сховатися від кримінальної відповідальності», – зазначив Глава держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дмитро Показати IP 2 Квітня 2015 09:45
нехай краще зробить щоб і люди жили добре а не тільки вони мордовороти
Что буде? Показати IP 2 Квітня 2015 10:02
Вже зробили ціни на комуналку непід"емні! Оприлюднили опалення за 1 кімн,квартиру буде орієнтовно 640грн., платити цілий рік, тобто за 1 місяць опалювального сезону виходить 1280грн. І что будемо робити? Росія ціну на газ зменшуе, а нам збільшують! Знову кормимо олігархів!
Дмитро до Что буде? Показати IP 2 Квітня 2015 10:21
а я про що поміняли шило на мило ... тільки біди скільки стало а жити ще гірше почали
Лучанка Показати IP 2 Квітня 2015 10:38
Мені цікаво тільки одне питання. скільки їм потрібно коштів для щастя? Президентові, міністрам, та депутатам. Щоб чесно дали відповідь. Вони напевно і не знають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus