USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Повернення сина - подарунок на день народження, - мати «кіборга» з Волині

29 Травня 2015 10:45
«Мені як на день народження подарунок...», - згадує Надія Кузьміних, коли після майже чотиримісячного полону повернувся додому її син, командир 90-го штурмового батальйону 81-ї десантної бригади, Олег Кузьміних. Про це йдеться в сюжеті Громадського. ТВ.

За його повернення з полону вболівав, здається, увесь світ. Схудлий, з хворим коліном, однак дуже спокійний, він вирішив майже нічого не розповідати рідним про те, в яких умовах утримувався у донецьких бойовиків. Тільки короткі уривки: невелика одиночна камера, постійне світло, майже повна ізоляція від зовнішнього світу. Лише кілька разів Олегу Кузьміних дозволяли телефонувати близьким та повідомляти, що він живий. Та близьким було достатньо почути навіть ці слова. Так само мати полоненого комбата Надія намагалася сприймати те страшне відео, на якому один із бойовиків на прізвисько «Гіві» погрожував її синові: «Ти ще дізнаєшся, що таке справжнє пекло» - як свідчення, що її син живий. Після повернення Олег Кузьміних одразу повернувся на службу.



Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло історію полону легендарного кіборга з Волині.

Нагадаємо, 22 травня з полону бойовиків звільнили командира 90-го батальйону 81-ї бригади Олега Кузьміних, який був захоплений в Донецькому аеропорту 20 січня.

Президент Петро Порошенко особисто нагородив військового орденом «За мужність» ІІІ ступеню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus