USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Поверніть наші гроші», - учасники мітингу до «Західінкомбанку».ФОТО

30 Жовтня 2013 10:16
Біля Луцької міської ради – мітинг. Під стінами мерії зібралися діти тих, хто свого часу вклав гроші у злощасний, з їх слів, «Західінкомбанк».

«Нехай ті, хто отримує заробітні плати в декілька тисяч, бачать, що ми, діти ошуканих батьків, стоїмо тут і мокнемо під дощем. Ми просились на прийом, але депутати заховались від нас за броньованими дверима», - наголосив громадський активіст Дмитро Тимощук.


Варто заначити, що мітингувальники звертались до двох із депутатів Луцької міської ради - Андрія Осіпова та Романа Бондарука. Нагадаємо, що Роман Бондарук заборгував «Західінкомбанку» понад 26 мільйонів гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Бодя Показати IP 30 Жовтня 2013 10:34
Чого вони все ходять то до Клімчука, то до Романюка? Їдьте до сина Юри "Енакиївського", він голова у банку!!! Слабо?:)
Боря до Бодя Показати IP 30 Жовтня 2013 10:35
завези - поїдуть
Бодя до Боря Показати IP 30 Жовтня 2013 10:39
Може вам ще хліб маслом помазати?:) От нахалюги!!!
К. Лучанин до Бодя Показати IP 30 Жовтня 2013 12:56
НАХАЛЮГИ??? ХА-ХА-ХА!!! А ГРОШІ ЧИЇ!!? СВОЇ ВИМАГАЮТЬ!!!
Александр до Бодя Показати IP 30 Жовтня 2013 12:46
Мне кажется, что ИМЕННО благодаря тому, что банк, по разговорам, подарили сыну г-на Иванющенко, есть вероятность, что вкладчики получат деньги, полученные от "работы" с выбранными самими жителями, сторонниками "Батькивщины", депутатами. Почему, действительно, не устраиваются демонстрации перед домами конкретно известных "народных избранников" и бизнесменов?
я до Александр Показати IP 30 Жовтня 2013 13:48
А що конкретно позичальник розвалив , банк? Схаменіться, де державні гарантії? Під кожен виданий кредит - є державна гарантія!!!Кредити роздавали , як хотіли і по цю пору роздають під сумашедші відсотки і немає коштів? Та не тільки "під ноги" дивіться , чому ж не мислите, люди!!! ЗАКАЗУХА
Александр до я Показати IP 30 Жовтня 2013 17:02
Да, именно заемщик развалил банк! Вывел активы, искусственно обанкротился, "попал" во время кризиса и т.д. А чем государство виновато??? Вы в государственный банк клали деньги??? Почему вам государство что-то должно???
Віктор Показати IP 30 Жовтня 2013 11:05
Понабиралися кредитів і стали багачі "всрані" по Турціях їздять і в Єгипті Новий рік зустрічають. А за все треба платити!!! Віддайте по доброму позичальники!!!!!!!!!!А то будете сухарі їсти. Ми ваших не хочемо а свої забрати
111 Показати IP 30 Жовтня 2013 12:42
І хто з цих дітей "вкладники"? Як Вам не сором такими методами ганьбити тих депутатів , які працюють! Бо не вмієте так як вони! І жаба душить , що їх люди в Луцьку поважають!!! Совісті у тої батьківщини вже нема, Бондарук не спонсорує , то давай обгадим!!! А скільки , вам дармоїдам буде грошики давати...
Вася Показати IP 30 Жовтня 2013 13:10
По яких Турціях- Єгиптах ? в Італії брати-боржники (Бондаруки ) відпочивають і не паряться своїм боргом. Ніхто не просить "дармоїдам "давати нехай віддадуть банку те що винні .Чим займається прокуратура, давно вже треба за одне місце взяти.
Муха Показати IP 30 Жовтня 2013 13:53
Цікаво, а за які такі заслуги надали їм кредити і що у заставу взяв банк, і чому не реалізовує майно цих двох братів і їхньої "компанії" - Осіпов,Бень та ін.???????!!!
працюючий Показати IP 30 Жовтня 2013 18:47
люди, коли банк видає кошти - це взаємовідносини між банком та тим, хто бере позичку, коли банк бере депозити - це взаємовідносини між банком та вкладником. чому таке шоу навколо не зв'язаних речей. вкладники мають договір з банком - чому за цими договорами має відповідати ще хтось окрім банку? політичні збіговиська проплачених юнаків, якім написали тексти речей на колінах...
Марина Показати IP 30 Жовтня 2013 18:57
Полная провокация. Банк плохо работает , а виноваты только двое "конкретных". Глупости это все - и при чём здесь депутаты ? Идти надо к банку и требовать там. Все это политика и и
я Показати IP 30 Жовтня 2013 23:55
Ток шоу "Как запятнать конкурента". Позор грязным технологиям.
человек Показати IP 31 Жовтня 2013 07:29
Позорище на всю страну. Мэру позорище.
Муха Показати IP 31 Жовтня 2013 09:25
Не треба перекладати з "хворої" голови на "здорову"............Взяв кредит то і будь добрий поверни його і спи спокійно !!! А то виходить, що такі як Бондаруки, Рижук, Кобаки, Токарський та і інші депутати-біснесмени думають що їм все можна і ніхто їх за не нагне до землі ??!!
Мухобийка Показати IP 31 Жовтня 2013 21:31
А яке відношення всі мають до відносин Бондаруків, Рижука, ... та банку??? Це взаємовідносини їх та банку. Якщо банк видав кредит - мав на то підставу. Якщо клієнти не платять - це проблема банку - подати на клієнта до суду. Але всі інші МУХИ - це заказушні та показушні особі... ПІДСТАВА мера. Пане мере, якщо це не ваших рук справа - вийдіть на прес-конференцію та опротестуйте, що це не ви гнобите депутата Бондарука! А якщо промовчите - то й мовчите й надалі, без випендрьожних показових виступів юнаків!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus