USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Преса завжди «чиясь», – луцький депутат-регіонал

25 Червня 2008 19:21
Депутат Луцької міськради від Партії регіонів Володимир Наливайко висловив припущення, що незалежних засобів масової інформації не існує. Ця думка з уст народного обранця прозвучала під час засідання постійної комісії Луцькради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Комісія розглянула пропозицію представника СПУ Миколи Нікітюка про доцільність звернення до прокуратури міста. Пан Нікітюк наголошував, що до луцької прокуратури надходять сотні скарг мешканців на дії міліції. Тому депутат запропонував звернутися до прокуратури, аби та надала копії скарг лучан для перевірки міськрадою. На думку пана Нікітюка, резонансні речі потрібно оприлюднювати.
 
Йому частково зопонував регіонал Володимир Наливайко. Пан Наливайко вважає, що журналісти все можуть перекрутити. «Незалежної преси не існує, вона – завжди «чиясь», – зазначив депутат. Щоправда, у нього не було суттєвих зауважень до проекту звернення до прокурати, тож комісія документ підтримала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus