USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Чому потенційний начальник луцької міліції їздив на Майдан

6 Травня 2014 16:31
Боротися з «баластом» у правоохоронних органах та незаконним продажем алкоголю у сільській місцевості обіцяє кандидат на посаду начальника Луцького райвідділу МВС.

Громадське обговорення кандидатур на посаду начальника Луцького райвідділу МВС відбулося 6 травня у Луцьку.

Громадські слухання узгодженні з УМВС України у Волинській області, а їхні резолюції надсилатимуть начальнику управління Петру Шпизі. Цього разу у слуханнях взяв участь лише один претендент – Олег Кічук. Інший кандидат, Володимир Костанюк, на обговорення не з’явився.

Олег Кічук розповів, що має звання підполковника міліції, народився у Луцьку, у правоохоронних органах працює з 1990 року. Починав служити у патрульно-постовій службі, згодом - протягом 4 років у спецпідрозділах МВС, у карному розшуку Луцька у відділі по розкриттю квартирних крадіжок, в управлінні карного розшуку області. У 1999 році перейшов на посаду оперуповноваженого чергової частини штабу УМВС у Волинській області. Наразі перебуває на посаді помічника начальника чергової частини – оперативного чергового. У 1997 році закінчив Львівський інститут внутрішніх справ, у 2004 – Академію внутрішніх справ України. Одружений, дружина працює у школі №1 вчителькою початкових класів. Кандидат має двох доньок. Мешкає у Луцьку, у частині будинку, який отримав у спадок від батька. Володіє автомобілем Mercedes E-класу, 1999-го року випуску. Прагне працювати саме у Луцькому районі, тому що його батьки походять із села Коршів, де він провів практично усе дитинство.

«Люди в районі мене знають, а я знаю людей, їхні проблеми. Знаю, які проблеми вирішуються, а які не вирішуються і чому вони не вирішуються», - розповів претендент на посаду.



З його слів, першими кроками після призначення на посаду будуть кадрові зміни. Всіх працівників міліції, які були задіяні у кришуванні, починаючи від кришування наркопритонів циган, точок продажу горілки на місцях, кришування бізнесу (а це, з його слів, непоодинокі факти у Луцькому районі) звільнять. Як зазначив кандидат, такі люди є «баластом». До того ж, у Луцький райвідділ, як у «тиху гавань», йде працювати багато тих, хто не зміг себе зарекомендувати у міськвідділі. Олег Кічук запевнив, що коли він очолить райвідділ, подібних працівників там не буде. Кандидат визнав, що протягом останніх років міліція припинила виконувати свої функції та перетворилася на організацію, яка виконувала політичне замовлення.

Серед основних проблему районі та загалом в області, з якими боротиметься насамперед, він назвав незаконну торгівлю горілчаними виробами у селах, яка призводить до насильства в родині, крадіжок та непоодиноких фактів убивств на побутовому ґрунті. Також він обіцяє змінити орієнтири в оцінці роботи дільничного інспектора міліції. Критерієм оцінки його роботи буде довіра людей. Олег Кічук пообіцяв не залучати до своєї команди тих, хто був замішаний у корупційних схемах.



Кандидат розповів, що брав активну участь у революційних подіях у Києві. Так, у грудні, він ніс чергування у групі швидкого реагування Афганської сотні, яка стояла на барикадах на Хрещатику. У січні, після прийняття сумнозвісних законів, їздив у Київ на Майдан, маючи із собою лише посвідчення водія, а службове посвідчення залишивши вдома.

«Я їздив не за себе, а за своїх дітей», - зізнався Олег Кічук.

Насамкінець, він наголосив, що порядок в країні можна навести лише спільно.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
Olha Показати IP 6 Травня 2014 17:01
Бо Луценко покликав стріляти в спину майданам.
Анонім до Olha Показати IP 6 Травня 2014 20:18
Ти там особисто була? Звідки такі точні дані і взагалі до чого тут Луценко?
Анонім до Olha Показати IP 6 Травня 2014 20:32
Нудить мене від таких людей... Якщо Вас щось не влаштовує треба було прийти на слухання і задавати питання чи наводити факти до своїх висловлювань, а не сидіти перед монітором і бубоніти про свої здогадки. Людина стояла на барикадах, захищаючи Ваші права. І дійсно, до чого тут ЛУЦЕНКО? Ви взагалі орієнтуєтесь в політичних справах???
чесний міліціонер Показати IP 6 Травня 2014 18:00
Дуже порядна людина побільше треба таких начальників!!!!!
лпдмуа а простише и Показати IP 6 Травня 2014 18:26
я за нормальний-працьовитий можу навіть сказати мент -противоприлежність муковозу і його братіі
Лучанка Показати IP 6 Травня 2014 18:37
Добра,порядна людина,яка відповідає наданій посаді.Мешканців району Олег Кічук не розчарує.
мешканка району Показати IP 6 Травня 2014 20:18
молодець олег борисович так тримати!!
оля до мешканка району Показати IP 6 Травня 2014 21:18
Та ну має бізнес цей "чесний" міліціонер і до речі займається кришуванням у вільний від "роботи" час.І дружина його вчителька була моєї доньки-хабарі вимагає за хороші оцінки.
Критик до оля Показати IP 6 Травня 2014 21:32
А може треба зі своєю дитиною займатися, а не хабарі всім тицяти??
ОЛЯ до Критик Показати IP 6 Травня 2014 21:48
Якщо вчителька вимагає-то це не означає що я їй давала.
Критик до ОЛЯ Показати IP 6 Травня 2014 21:51
Я повторюсь: займіться дитиною, а то дожилися, вже за сонечко платить.
Я до оля Показати IP 6 Травня 2014 21:35
Ага, хабарі за оцінки в початкових класах...... Як тролите, то хоч включіть мізки трішки
Анонім до Я Показати IP 6 Травня 2014 21:49
Які там оцінки цікаво? За хмарки з сонечками платили?))) Абсурд. Шановна Оля, чи як Вас там, не ганьбіться... "Мама" яка не знає як оцінюють її дитину в школі в початкових класах... Видно як малятком цікавитесь. А щодо бізнесу, він що нафтою торгує, що Вас це так зачепило?
Мама до Я Показати IP 6 Травня 2014 21:54
І не тільки вимагає ця вчителька п.Олена "дяку" за хороші оцінки навіть і в молодших класах-в неї по 10-15 відмінників у класах і в рсновному дітки заможних батьків і моя дитина не вийняток-бо можна поставити і 9 10.А ще є обов"язковий фонд класу,який витрачає ця пані вчителька далеко не на клас.А ще гроші то на плазму,то на ноутбук,то на меблі і т.д Але телевізора нема і нема грошей.
Теж мама до Мама Показати IP 6 Травня 2014 22:02
А що 10-15 відмінників у класі це погано? На що ж вона витрачає гроші з фонду? і сміх і гріх... це пише напевно та сама невдоволена життям Оля.. батьки задоволені вчителем, але в сім'ї як то кажуть не без... невдоволеної мамочки. Наводьте факти.
Знайомий Показати IP 6 Травня 2014 21:32
Підсумую! Порядний і чесний чоловік. Знаю особисто і зі 100 відсотковою впевненістю можу сказати, що Олег вміє і знає, що робить!!! Про бізнес - ну і що , що має, та то й бізнесом назвати важко, так - на прожиття, щоб на міліцейську зарплату не здохнути.... Відносно дружити вчительки - які хабарі в школі??? лікуйте друзі фантазію свою, або пускайте в правильне русло. І ще, якщо бізнес - то погано? Можливо краще мати невеличкий сімейний бізнес, ніж хабарі брати, ні??? Сидіть і мовчіть тоді!!!!!! Ах, забув, тролінг то не краще місце заробітку, і не поливайте людей брудом за гроші, бо все повертається сторицею
Анонім Показати IP 6 Травня 2014 21:36
Ну як завжди найдеться людина, яка нічим незадоволена. А сама то напевно має "рильце в пушку"))
До всіх Показати IP 6 Травня 2014 22:00
Люстраційний комітет і ПС. пролюструйте п.Кічука і його дружину- інформація про "апетити" вчительки правдива і підверджується не одним поколінням батьків дітей.Бо дарували їй ми і золоті кольца і дорогий хрусталь ,який вона дуже хотіла!!!!!щоб і діток все було добре,і справді на плазму здавали кожен по 100 грв.,але її вже 3 роки так і нема, і презентами вона не гребує-тож роботи не початий край.
Анонім до До всіх Показати IP 6 Травня 2014 22:03
і знову наша Оля))) аж смішно
Михайло Показати IP 6 Травня 2014 22:07
Олег Борисович молодець!!!!...... колектив УМВС тебе підтримує!!!!!!!!!!!!!! не звертай увагу на заздрістно-дибілоїдних людей....
Я Показати IP 6 Травня 2014 22:09
Точно Наша Оля активізувалась)))) шановна, пані Ольго! Ідіть будь-ласка займіться дитиною, щоб в подальшому не довелось вирішувати питання рівня знань іншим способом!
оля оля... Показати IP 6 Травня 2014 22:25
Покури і розслабся, краще Кічук ніж дибілуватий Марчишак та інші засранці чи засланці...
пр Показати IP 6 Травня 2014 22:44
І знов Бас там як один-однісінький як дирочка в опі.
Михайло до пр Показати IP 6 Травня 2014 22:59
Той Бас "засранець" задовбав.... ПІВ року вже не ходить на роботу (рахується черговим в Любешівському РВ) - зарплату при цьому получає, а тепер претендує (сам себе висунув) на начальника Любешівського чи Любомльського РВ, ХАМЛО!!!!! якого вигнали з ДСБЕЗ....
В.В :-) Показати IP 6 Травня 2014 23:00
З Олегом знайомий особисто, завжди імпонує себе як порядний, вічливий, виважений, професійно підготовлений. Обовязково буде гарним, професійним та справедливим керівником.
олена кічук Показати IP 6 Травня 2014 23:05
не дуже шановна мамочка,якщо маєте щось мені сказати,призначаю вам особисту зустріч на моєму робочому місці- розповісте мені про золоті "кольца",дорогий кришталь,який у мене ще радянського зразка,та про плазму.замість якої у класі відео-проектор та інтерактивна дошка.Маєте щось сказати - скажіть це в очі,а не маєте,то тримайте цей бруд при собі.
Центрова Показати IP 6 Травня 2014 23:12
Як на мене,то Олег Борисович дуже порядна людина і взагалі він норм мужик,хай спробує себе в цій справі,а злі язики хай скрутяться в трубочку.
Лучанка до Олени Кіч Показати IP 6 Травня 2014 23:22
Хто знайомий з вашою родиною знають,що ви порядна сім'я.Тож Олено лягайте спати,а не читайте різні дурниці.Завтра вчити дітей заздрісних мамочок.
Леый Берег Показати IP 6 Травня 2014 23:28
Олег очень порядочный и справедливый человек, уверен он наведет порядок в районе!!!!
сашко Показати IP 6 Травня 2014 23:51
Підтримую Кічука - хороша людина і достойний кандидат.
Бандерівка Показати IP 6 Травня 2014 23:54
шановна мамаша,а шо в сім'ї Кічуків може є золотий унітаз?Чи можливо золотий батон куплений на хабарницькі гроші?Чесно кажучи фігню зморозили,це напевно пані Ольго на вас так відблиск місяця впливає...
Волинянка Показати IP 7 Травня 2014 00:08
Якщо щось вчителька і брала то має відповідати за себе а чоловік міліціонер за себе.Як вчителька чула вона непогана,але й подарунки любить теж-факт.Але ці подарунки всі люблять,що поробиш таке житя.Олег -непоганий чоловік,але як керівник....
Міліція Показати IP 7 Травня 2014 00:11
Кічук то хоче,але одного бажання мало.На його місці сидів би тихенько-чергував і продавав дитячі іграшки на своїй гуртівні.
Бандерівка до Міліція Показати IP 7 Травня 2014 00:14
Слухай,не маєш чим зайнятись почитай щось а не роби наклеп на порядну людину!
Анонім до Міліція Показати IP 7 Травня 2014 00:14
От коли будете на його місці, тоді сидіть і не висовуйтесь. Заздрощі через те, що людина хоче чогось досягнути в житті - це низько.
гопнік Луцька Показати IP 7 Травня 2014 00:11
знаєте,що я вам скажу пані Ольго,не смійте відкривати рота до порядності людей яких ви навіть не знаєте.Живу я з Олегом на одному районі,кожен ранок наблюдаю як він чекає свою жінку і дочку,щоб завести до школи.Як ви смієте щось говорити за "хабарі"?коли оленка завжди намагається обезпечити свій клас якомога краще,стуліть нарешті свою пельку,ольго! з любов'ю,гопнік Вася.
Анонім до гопнік Луцька Показати IP 7 Травня 2014 09:48
Обезпечити за кошти батьків!!!!!!!!!!!!!!!!!Знаємо таке.
Теж мама до всіх нев до Анонім Показати IP 7 Травня 2014 10:11
А за чиї, за свої має забезпечувати? Це ж ваші діти там навчаються, ходять по підлозі, труться об стіни, малюють по партах. Господи, мамочки чи хто це пише, чого ж Ви такі великі знавці не розтуляєте рота коли треба, а в інтернеті - герої посідали. Таке враження складається, що одна пані Олена в фонди класу збирає. Одним словом не позорьтесь, а скажіть людині це в обличчя. Це ж яку озлобленість треба мати, щоб так налюдину гадити?!
Лучаночка Показати IP 7 Травня 2014 10:29
Я б сказала, що це не озлобленість, а просто багато кого тут "жаба давить", тому що таких порядних людей, як це подружжя, ще треба пошукати...це люди, які все життя живуть правдою та прагнуть завжди справедливості, добиваються успіхів повсякденною тяжкою працею.Після таких коментарів, що Олег, що Олена повинні бути обережними зі своїми оточуючими( ДУЖЕ рекомендую), тому що тільки їхні знайомі могли таку гидоту про них написати. Вболіваю за Олега!!
Теж мама до Лучаночка Показати IP 7 Травня 2014 10:41
Повністю згідна
лпдмуа а простише и Показати IP 7 Травня 2014 12:22
моя думка така що це буде нормальний адекватний керівник -завжди буде реагувати на звернення громадян і підримувати дисципліну в колективі : Якщо бувші великі пузаті керівники луцького ровд незадоволенні то хай ідуть до муковоза і його братії на люстрацію
Толік Аптекар Туарег Показати IP 26 Вересня 2014 18:33
Моя думка така, якщо цей Олєжка Кічук не буде вирішувати мої питання, то я швиденько оприлюдню журналістам, кого він кришує і на чому заробляє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus