USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Президента проситимуть, щоб нагородив волинського міліціонера

8 Жовтня 2015 13:02
Облрада буде клопотати перед першими особами держави, аби волинський міліціонер, який один із перших став на захист населення під час Революції Гідності, отримав нагороду за відданість та вірність Україні.

Про це йшлося під час 25 позачергової сесії Волинської обласної ради сьогодні, 8-ого жовтня.

Депутат Микола Давидюк нагадав, що раніше він озвучив запит до начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпиги, аби волинського міліціонера, який щиро продемонстрував вірність українцям під час Революції Гідності, відзначили. Тепер депутат хоче, аби голови облради, облдержадміністрації та головний міліціонер Волині клопотали перед президентом за бійця.

«Нагадаю, 24 січня 2014-ого року був буремний день. Тоді сотні людей зібралися під ОДА й саме тоді екс-губернатор Борис Клімчук став на коліна. В той час Климюк Василь Олександрович, командир другого взводу міського відділу міліції сказав, що він з людьми. Його приклад надихнув й інших. Зауважу, що це був період, коли будь-якої хвилини міг надійти наказ «приборкати» людей. Після цього пішла хвиля обговорення в соцмережах та ЗМІ. Так само зробили правоохоронці і на Прикарпатті», - розповів депутат.

Запит депутата, який він вже вдруге озвучив під час сесій облради, підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анатоль_ Показати IP 8 Жовтня 2015 13:47
Дати йому Героя України та пільги!
12121 Показати IP 8 Жовтня 2015 14:09
Бред, шо небудь які ви й.....ті!
Міл Показати IP 8 Жовтня 2015 14:23
коментар було видалено
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2015 15:13
такі ж настрої підтримки революціонерів були практично у всіх звичайних міліціонерів, окрім,звичайно начальства, але саме ті, хто був проти революції зараз займають керівні посади практично у всіх підрозділах і на усіх рівнях( крім поліщука), терещук взагалі пішов на підвищення, і саме вони (кістяк старої системи) вже впевнені в тому, що будуть поліцейськими, відкрито про це говорять, переконують, що саме вони будуть відбирати серед міліціонерів тих,хто пройде до поліції(тобто д*полизників,хто має знайомства і звичайно + гроші)
юра Показати IP 8 Жовтня 2015 17:40
Особисьо його знаю дуже хороша людина і дуже принципова
Алла К. Показати IP 9 Жовтня 2015 00:10
Климюк В.О. це гордість патрульної служби це можуть підтвердити не лише його колеги!
Вiктор Показати IP 9 Жовтня 2015 20:37
Знаю Василя.i маю наздогад, що якби побiльше таких людей було б в мiлiцiï то i полiцiï не треба було б. Але як то ккажуть "таких не берут в космонавты". Максим ум - патрульна служба
Андрій Показати IP 4 Листопада 2015 09:33
А ОСЬ ЯКРАЗ, ВСІ ЩО НА ВІДЕО, І НЕ ПРОЙШЛИ В ПОЛІЦІЮ!!!! ОСЬ ТАКА ВОНА -"НАША МІЛІЦІЯ З НАРОДОМ"!!!!! Р.S. клима знаю- нормальний мент!
Андрій Показати IP 4 Листопада 2015 09:36
www.volynnews.com/.../my-tse-bachyly-odyn-...ЦЕ ВІН?????
Таня журналіст Показати IP 4 Листопада 2015 09:41
http://www.volynnews.com/news/zagiblinashodivolinyani/volynski-biytsi-povernulysia-zi-skhodu/ Я якось неяковію бо постійно бачу цього героя на відео практично скрізь!Цікаво а його нагородили????
ДО ЖУРНАЛІСТА Показати IP 4 Листопада 2015 09:43
http://www.volynnews.com/news/all/pisliavyborchyy-ranok-u-lutsku-sonni-chleny-dvk-bilshe-50-protokoliv/ ВІН ТЕЖ ТУТ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus