USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура радить ОСББ Луцька встановити відеокамери

26 Серпня 2016 13:24
У місті недостатньо відеокамер, а на фасадах закладів та установ часто встановлюють неякісні засоби відеофіксації, що не полегшує роботу правоохоронцям.

Про це повідомив очільник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Олег Кічук під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 26 серпня.

Так, з його слів, нерідко поліція виявляє, що відеокамери, встановлені на закладах – муляжі, або ж зберігають інформацію лише добу, чи просто працюють в режимі онлайн, не здюйснюючи запису. Відтак, допомоги в розкритті злочинів від кадрів, знятих цими камерами, - мало.

Інформацію Олега Кічука доповнив перший заступник Луцького місцевого прокурора Олег Юрченко. Він вважає, що варто звернутися до голів ОСББ міста, аби вони поміркували про встановлення відеокамер.

«Часто наявність якісного відеонагляду відлякує тих, хто намагається проникнути в житло, це допомагає при розкритті злочинів і в сусідніх будинках», - пояснив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Два Олега Показати IP 26 Серпня 2016 13:36
Оце правоохоронні органи! Ви поставте камери, а ми подивимось, може когось викриємо. В цьому вся реформа і вся українська реальність.
лучани Показати IP 26 Серпня 2016 13:41
За чужий рахунок, хочуть собі полегшити життя.
Правоохоронець до лучани Показати IP 26 Серпня 2016 17:55
Вберегти лучан від протиправного посягання на ЇХНЄ майно - це полегшити СОБІ життя?....
Осбб Показати IP 26 Серпня 2016 15:11
І камери стоять і відео є .... А доказів немає!!! Долампочки ті всі камери!!!!
Анонім до Осбб Показати IP 26 Серпня 2016 17:58
Бо камера - це не панацея, але якщо в 10 зі 100 випадків її встановлення допоможе запобігти вчиненню злочину і хоч в одному випадку зі ста - розкрити його, то чим погано?
дєд Показати IP 26 Серпня 2016 19:40
а така служба як СБУ прийде і скаже "незаконне відеоспостереження за громадянами, не законна відеофіксація" і порушить кримінальну справу, що тоді що співатиме прокуратура

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus