USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прийом заяв на вступ до вишів продовжили до 2 серпня

31 Липня 2015 11:15
Прийом заяв на вступ до вишів продовжують до 2 серпня 2015 року. Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що в рамках цьогорічної вступної кампанії вже зареєстровано майже 1,4 мільйона заяв.

У зв’язку із тимчасовим призупиненням роботи УЦОЯО абітурієнтам, у яких виникли проблеми при подачі заяв із сертифікатами ЗНО, МОН роз'яснює наступне:

1. Для вступників, які зазначили помилкову дату народження при реєстрації для проходження ЗНО, створено умови для подання заяви незалежно від вказаної дати. Прохання звертатися безпосередньо до приймальних комісій.

2. У разі зміни вступником прізвища, імені, по батькові після проходження ЗНО, подати заяву на вступ можна при безпосередньому зверненні до приймальної комісії ВНЗ, надавши додатково до визначеного переліку документ, що підтверджує факт зміни прізвища, імені або по батькові.

3. У разі втрати або пошкодження сертифікату ЗНО до приймальної комісії взамін нього може бути подано довідку Українського або регіонального центру оцінювання якості освіти про підтвердження факту проходження ЗНО.

Відповідні роз’яснення надають приймальні комісії.

Вступникам, апеляційні заяви на результати ЗНО яких знаходяться на розгляді в УЦОЯО, рекомендують подавати заяви на вступ до приймальних комісій. Апеляційні заяви розглядатимуть найближчим часом апеляційні комісії, конкурсний бал перерахують автоматично.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus