USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призовників обирають за спеціальністю, – РНБО

1 Серпня 2014 14:28
Під час проведення часткової мобілізації головними критеріями відбору є спеціалізація військових і стан їхнього здоров'я, а не область проживання, - інформує Українська правда.

Про це розповів під час брифінгу у п'ятницю,1 серпня, речник РНБО Андрій Лисенко.

Він зазначив, що військові комісаріати зараз проводять моніторинг і реєстрацію наявних ресурсів за різними військовими спеціалізаціями.

"Це не означає, що всіх, кого викликали до військкомату, відправлять в зону АТО. Зараз триває перевірка наявних ресурсів, що необхідні. Геодезистів чи фінансистів поки призивати не будуть", - пояснив Лисенко.

"Є вимоги, хто потрібен за фахом. Є військова облікова спеціальність у кожного військового, і саме за цими спеціальностями запрошують у військкомати, щоб розрахувати, скільки людей потрібно", - додав він.

З його слів, область проживання призовників не має ніякого значення, а вирішальним є їхня спеціалізація та стан здоров'я.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, кому варто очікувати повісток, оскільки 23 липня Петро Порошенко підписав закон про мобілізацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
111 Показати IP 1 Серпня 2014 15:07
"...фінансистів поки призивати не будуть". Тобто, красти є кому. Нема кому воювати.
жора Показати IP 1 Серпня 2014 16:43
і нема чого воювати бо потім наше командування зробить всіх дезертирами і посадить від двох до десяти років щоб невиплачувати ніяких пільг,
Всезнайко Показати IP 2 Серпня 2014 00:45
Дивився я цю прес-конференцію... НА ЖОДНЕ ПИТАННЯ ЦЕЙ ЛИСЕНКО НЕ МІГ ВІДПОВІСТИ. а ЗАГАЛЬНИЙ НАБІР ФРАЗ І Я МОЖУ НАГОВОРИТИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus