USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Реабілітаційні центри для воїнів АТО створять в усіх районах Волині

22 Вересня 2014 13:56
Реабілітаційні центри в районах Волині будуть створювати на базі районних лікарень. Вони мають з’явитися уже наступного місяця.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками області і районів сьогодні, 22-го вересня.

«Щоденне фінансове забезпечення для інвалідів війни - 40 гривень на медикаменти та 35 гривень на харчування. У Луцьку реабілітаційний центр функціонуватиме на базі Луцького гарнізонного військового госпіталю (військова частина а-4554). Тут умови повністю підходящі. Роботи щодо його відкриття уже завершуються. Окрім того, до 1-го жовтня будуть створені реабілітаційні центри в усіх районах на базі рай лікарень», - інформує заступник голови Волинської ОДА Світлана Мишковець.

З цього приводу Володимир Гунчик звернувся до голів РДА, аби вони на місцях передбачили для цього кошти й проконтролювали процес створення реабілітаційних центрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus