USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт дороги на Волині: замість катка асфальт втрамбовують авто

26 Травня 2016 09:06
На відрізку дороги Володимир-Волинський – Нововолинськ, поблизу села Суходоли, працівники дорожньої служби 25 травня проводили ямковий ремонт дороги. Про це пише "БУГ".

Мешканець Володимира-Волинського, підприємець Андрій Кандиба, став свідком того, як проводяться дорожні роботи. На його думку, вони виконуються неякісно. Як розповів підприємець, відразу привернуло увагу те, що ремонт проводять після 18-ої години, а потім звернув увагу на те, яким саме чином.



“Проїжджаючи повз, ми побачили, що дорожники висипають холодний асфальт у ямки, а вкатують його автомобілі, які проїздять. Це викликало у мене обурення, ми зупинились і я підійшов запитати, що за підприємство проводить такий ремонт дороги. Працівники повідомили, що працюють у Володимир-Волинському облавтодорі під керівництвом Хільчука. Після цього викликав поліцію, але дорожники в цей час поїхали до Нововолинська. Усе, що зафіксував, також передав поліції. Дуже ганебно з боку керівників так відноситись до покладених обов’язків. Справа передана на контроль в область, думаю, швидше за все будуть знову кадрові рішення”, – зазначив Андрій Кандиба.

Представниками правоохоронних органів узяли пояснення у Андрія Кандиби, який запідозрив правопорушення. Поліцейські також зняли мірки із так званих дорожніх “латок”. Тепер вже правоохоронні органи будуть встановлювати хто проводив ремонтні дороги та чи витримані усі вимоги.



Висота телефону – 11,5 сантиметрів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Ска Показати IP 26 Травня 2016 09:58
На всьому відрізку дороги (новововолинськ - Волод. - вол. -луцьк) вже декілька років втрамбовують асфальт лопатами та ногами. Тільки пару раз бачив каток.
Анонім Показати IP 26 Травня 2016 10:01
а тепер візьміть інтервю в гунчика який несе персональну відповідальність за ремонт доріг , нехай розповість як він і його підлеглі яких він ставив по районах контролюють ці роботи , або як відкати беруть, до речі ця картина по всій області (без трамбовщика і катка)
САД у Волинській обл Показати IP 26 Травня 2016 10:43
Дякуємо небайдужим громадянам за оперативне реагування на виявлений брак. Служба автодоріг в області запевняє, що під час приймання виконаних робіт працівниками технічного контролю неналежно виконані підрядником роботи прийняті не будуть. Нагадуємо телефони диспетчера Служби автомобільних доріг у Волинській області 78 54 69, 25 01 92 і просимо інформувати про такі факти недбальства, а також про крадіжки і нищення дорожнього обладнання. Тільки спільними зусиллями з громадськістю зробимо наші дороги кращими.
Lina Показати IP 26 Травня 2016 11:23
Ганьба таким керівникам!!! Доки ми будемо займатись ямковим ремонтом, доти будуть стояти котеджі у керівників автодору різних рівнів управління. Панове, ми ж хочемо побудувати європейську державу! Де ваш патріотизм, за що гинули молоді люди??? Побійтеся Бога...
Дорожник Показати IP 26 Травня 2016 13:39
До відома "спеціалістів" - Ска,Аноніма, Lina.... Вказані Вами, керівники знають , як треба будувати і ремонтувати. На жаль, на сьогодні, техніку, потрібну для технології, отримували дорожні господарства України ДВАДЦЯТЬ-П"ЯТНАДЦЯТЬ років тому. Той металлобрухт, що стоїть на базах, навіть підтримати ремонтом, не має можливості за відсутності фінансування.Тими копійками, що йдуть на облавтодори, дорожники намагаються хоча-би якось закрити ями, забезпечити рух транспорту. А тому, маючи сотні вакансій дорожників в кожній області,кожному районі, на скаженну щомісячну зар/платню в 800-1100гр з боргом в пів року, ЗАПРОШУЄМО ДУЖЕ РОЗУМНИХ НА РОБОТУ! І ПРАПОР ВАМ В РУКИ!
Анонім до Дорожник Показати IP 26 Травня 2016 19:00
спеціалісту дорожнику, у тебе е свій керівник який може твою еврику донести в вуха гунчику , і такі питання в коментарях не вирішуються , якщо немае техніки нехай не боіться держиморд і не труситься за посаду а скаже я відмовляюся це виконувати наймайте поляків чи німців хай ремонтують , а то виходить так ми робимо так що завтра знову буде яма алеж ми робимо
Таня Показати IP 26 Травня 2016 13:46
Ваша газета не порядна! Публікує лише бруд, в тому числі на дорожників, Де подівся коментар "дорожника"?
Таня Показати IP 26 Травня 2016 18:06
Вибачаюсь перед редакцією!
Дорожник Волині Показати IP 26 Травня 2016 18:31
Доки Зіньков і Посполітак не добудують хати, стан доріг в області їх не буде цікавити, а може як і добудують, то теж не буде цікавити...
Іван Мирка Показати IP 26 Травня 2016 21:59
Це просто жах. Я попереджав Зінькова. Більше попереджень не буде.
Еврика Показати IP 26 Травня 2016 22:19
А дорожник Волині правду каже. Якщо і гроші зі столиці виділяють на область, то до районних автодорів дійде мізер. З яких треба ще виплатити заборговану за півроку зарплату.
дорожник2 Показати IP 26 Травня 2016 23:03
Підтримую "Дорожника", Є море вакансій, приходьте думаю в любому районі і від "дорожнього робіткика" до інженера, гол. інженера, а в деяких районах навіть начальника найдеться робота. Зп мізерна до 2000 може трошкі десь і більша І стабільно затримка 3 місяці. ДУЖЕ РАДІ БУДЕМ ВАС БАЧИТИ. І покажите як якісно можна працювати, коли вже і кадрів то немає за цих декілька років ( завдяки нашій державі, таким як Гунчик і йому особисто, тому ж самому Укравтодору (Службі автодоріг ), який ніколи вчасно не розраховувся (через що штрафи, пені, суди і т.д. і т.п.). Парк техніки не оновлювався років 25-30, не ремонтувалась техніка належним чином. І тут всі проснулись, давайте якість, нові технології, всі мудрі дуже стали їздять фотографують, знімають, знають як все має робитись... А хтось запитався чи є чим, чи люди ще якісь хочуть за таку ЗП віддаватись тій роботі, мусили страйкувати бо вже заборгованість того мізера була 6місяців. І ще багато можна розказувати Як цю систему валили, валять і скоро доведуть до приватизації. Аноніму! Ви говорите про німців, поляків чи ще когось. Так цього і добиваються, передати все в приватні руки. Розвалили державну систему, зробили не конкурентно спроможними облавтодори, а тепер вимагають якість. Чому полякам і німцям та і приватним фірмам вигідно працювати на дорогах, а державна фірма банкрот??? Невже не краще було б коли була потужна державна фірма, з відповідним фінансуванням, робочими місцями, гідними зарплатами, Новою технікою та інструментами то і економіка держави думаю була б на порядок розвинутіша. А так шановні давайте будем піднімати іноземні фірми та ще більше набивати кармани "Приватним фірмам". Шановні панове, я думаю з камерами трошки не там бігаєте! не за тими людьми бігайте що на дорозі за копійки працюють, а туди ходіть де виділяють гроші, і як вони доходять до тих хто безпосередньо виконує роботу.
Анонім до дорожник2 Показати IP 27 Травня 2016 00:14
люди з камерами бігають правильно , так як 2 роки підряд тіж люди викинули грошей на колеса в рази більше ніж коштуе той ремонт завдяки ямам які чомусь після такоі роботу за кілька місяців знову зявляються , і це при тому що кожен платить за це щоденно купуючи паливо для свого автомобіля, а це близько 4 гривні на літрі, куда води пропадають водія це не повинно цікавити , і не повинно цікавити які оклади в дорожній службі, та я загалом не про те а про керівництво області яке зі слів премера повинно було контролювати хід та якість ремонту , і якщо один даун обласний побачивши те відео не дав ніякоі оправдальноі інформаціі що до себе , а дорожня служба в коментарях оправдовуеться , то вибачте шановні рядові працівники таке вже буде постійно , я маю на увазі зарплати техніка і т.д, а у водіів накінець починае уриватися терпець і це добре , бо одна гума коштуе 1000-3000 гривень за такоі собі маленькоі ями, а скільки вона забрала грошей у людей?
Аноніму Дорожник 2 Показати IP 27 Травня 2016 08:25
Ви вже достали одною і то ю ж мовою: "Я плачу податки"! Ото і ідіть зі своїми камерами в ВР і подивіться чи вони надходять в повному обсязі, чи виділяються на дороги. Я щось дуже сумніваюсь, що ті нафтові магнати з кожної літри платять в державу акциз.... Цікавтесь спочатку що робиться в державі, а потім говоріть. На фото звичайно не якісно виконаний ремонт, але є куча факторів які на це впливають. Скільки вже йде мова про дорожний фонд? Але його ніхто не хоче створювати, бо цими грошима дірки закривають, ну і звичайно відмивають. Подивіться "Слуга народу" про дороги, це смішками правда показана. P.s. Анонім першого запрошую на роботу в автодор, для підвищення якості робіт. Посад море, на Ваш вибір. Приходьте, а то вже робити навіть того що бачите не буде кому...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus