USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ремонт мосту біля Там-Таму затягується

5 Вересня 2015 14:48
До закінчення ремонту мосту біля «Там-Таму» ще далеко. Принаймні, так вважають працівниками «Луцькавтодору», які здійснюють ремонтні роботи мосту між «Там-Тамом» і п'ятою школою, - повідомляє «ВолиньPost».

Зі слів працівників, закінчення ремонтних робіт мосту – ще не скоро. «От тільки почали свої роботи», - розповідають вони.

Нагадаємо, що міст по проспекту Соборності ремонтують уже майже чотири місяці. І це ще не кінець. Роботи, на які з міського бюджету виділили більше мільйона гривень, триватимуть ще довго. Натомість лучани, які проїжджають мостом, не можуть зрозуміти: коли ж той міст таки ремонтують, бо є дні, коли працівників там взагалі ніхто не бачить, а буває, ремонтники працюють і після завершення робочого дня.

Раніше директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький розповів, що ремонтні роботи мають закінчитись за першу або другу декаду вересня.

Тим часом у Луцьку «взялися» за проспект Волі. Попри те, що чимало вулиць на окраїнах Луцька тривалий час залишаються непридатними до їзди, міська влада вирішила вкласти кошти у розширення центрального проспекту міста.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКУ ВУЛИЦЮ, ДЕ «ЯМА НА ЯМІ», ВІДРЕМОНТУВАЛИ ТІЛЬКИ НАПОЛОВИНУ. ФОТО

Нині розпочалися роботи з фрезерування старого покриття на проспекті Волі, зараз тривають роботи на відрізку від вулиць Шопена до Винниченка, - інформують у міськраді. Роботи проводять працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс”.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕМОНТ ВУЛИЦЬ У ЛУЦЬКУ: НА ЩО ВИТРАЧАЮТЬ МІЛЬЙОНИ З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ

Фото: ремонт мосту на Соборності

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 5 Вересня 2015 15:13
Совки хочуть якість. але бетон має видержку 24 дні. Ніхто не хоче чекати.
ВОНО до дідо Показати IP 5 Вересня 2015 22:05
дед ты стар и глуп. китайцы заливают бетон и строят высотку в 50 этажей за месяц. вывод бетон разный бывает. бывает например дешевый по цене дорогого а бывает такой как нужно по технологии
Гася до ВОНО Показати IP 5 Вересня 2015 22:43
китайський рекорд будівництва 57 поверхів за 19 днів . є чому повчитись чи ні ????вони за термін встановлений нашими казнокрадами збудували б міст вздовж залізної дороги від Ківерець до Луцька
будівельник до дідо Показати IP 6 Вересня 2015 16:39
І хто тобі паморок про цю 24 денну видєржку ляпнув?
Sashko Показати IP 5 Вересня 2015 16:00
Ця споруда називається шляхопроводом. Ось із Вікі: "Мі́ст — штучна споруда, призначена для руху через річку, яр, озера та інші перешкоди, межами якої є початок і кінець прогонових споруд. Міст, перекинутий через дорогу, називають шляхопроводом, міст через яр або ущелину — віадуком." З повагою
Moa до Sashko Показати IP 5 Вересня 2015 17:06
молодець. візьми собі печеньку з полички.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus