USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ремонт траси Луцьк–Львів: планують встановити зупинки єдиного зразка

28 Квітня 2016 13:31
Фактично на всій протяжності дороги Луцьк – Львів вкладений вирівнювальний шар. А відтак перший етап робіт іде під завісу. Підрядники, виконавши низку робіт на дорозі Луцьк – Львів, наразі змушені очікувати наступного етапу.

Про наступні кроки детального говорили вчора, 27 квітня 2016 року, під час виїзної наради, що відбулася під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика й за участі організацій-підрядників, представників виконавчої влади, - повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.



Спершу коло села Сільце Горохівського району учасники виїзної наради оглянули зупинку, яку встановили й облаштували працівники облавтодору. Конструкція – із легких матеріалів, є лавочки й смітники. Одначе, Володимир Гунчик звернувся до представників місцевого самоврядування із проханням озвучити свої пропозиції, позаяк саме сільським радам у результаті доведеться піклуватися за стан зупинок та порядок довкола.

Разом із тим прозвучала ідея встановлювати зупинки єдиного зразка. Виняток – лише існуючі бетонні, які не стануть демонтувати, однак відремонтують.



- Сьогодні щодо реалізації цього масштабного проекту говорив із Віцепрем’єром Геннадієм Зубком, бо є питання, пов’язані з фінансуванням, – наголосив голова облдержадміністрації. – Так, маємо ресурс, але це не означає, що ситуація буде такою ж до кінця року. Потрібно бачити ресурс. Члени Кабміну підтримують у 2017 році продовження експерименту, котрий дозволяє залучати гроші з перевиконання індикативних показників митниці на будівництво доріг. Це підтвердив і міністр Петренко під час візиту.

Разом із тим, є ідея, з якою Володимир Гунчик налаштований їхати до столиці. Відтак доки триває процес очікування, техніка могла би працювати на інших шляхах.

- Думаю, потрібно шукати варіанти, бо ніхто не стане возити таку техніку туди-сюди, – поділився міркуваннями голова облдержадміністрації. – Збирайте пропозиції підрядників, опрацьовуйте їх. Даю час до 10 травня. Далі ж поїду у міністерство й лобіюватиму виділення коштів.

Окрім того, Володимир Гунчик доручив розробити сучасний проект стели, розташованої на в’їзді в область з боку Львівщини.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, автодорогу Львів-Радехів-Луцьк прибрали до Великодня. ФОТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бе Показати IP 28 Квітня 2016 15:30
Пам'ятається текст під карикатурою часів СССР, де зображені абсолютно одинакові панельні багатоповерхівки, і заблудившийся до перехожого: ви не кажіть мені, на якій я вулиці, а скажіть, в якому я місті?
Саша Показати IP 29 Квітня 2016 11:47
Скільки було самореклами Гунчика про дороги та зупинки але такі будки назвати зупинками важко. Якщо така буде ще й дорога то за відмиті гроші на дорогу когось судитимуть.
Льоша Показати IP 29 Квітня 2016 20:57
В Луцьку місяць назад демонтували кіоски які портять вигляд вулиць, а тепер з них роблять зупинки на трасі Луцьк - Львів. Сміхота :)))))))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus