USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Річниця незалежності: жіноче обличчя Луцька. ФОТОРЕПОРТАЖ

25 Серпня 2016 18:16
Особливим ставленням до жінок та культом берегині роду завжди вирізнялися українці, а про красу українок давно говорять серед народів світу. Яким було жіноче обличчя Луцька у день річниці незалежності України – держави з жіночим іменем – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

«Жінка – одна з найбільших потужностей світу, предивно тривала у своїй владі. Дивно, тисячі разів описуємо Україну як місцевість, як теорію-заміри, як облічення чисел, а однак так рідко описуємо її, як жіночність, як силу жіночости. Яка ж то багата сила! Дехто, повний хаосу і примітивізму, що приходить до нас з уральських пущ і московських лісових людей, хотів би зв’язати роль жінки тільки з примітивним залагодженням фізіологічного призначення. Таким пригадаймо слова з народної пісні, де багато є духу раси. В пісні говорить дівчина до милого, що річ не в карих очах, а «в тій правді», що є між українцем і українкою», - писав понад 70 років тому письменник та один з ідеологів українського націоналізму Юрій Липа.

Нині, у 25-ту річницю незалежності, окрім звичної ролі берегині роду, українська жінка пліч-о-пліч з чоловіками займається не лише допомогою захисникам цілісності держави на сході, а й часто сама стає до лав війська. Попри весь обсяг тягаря, що лягає на плечі українських жінок, вони не забувають про свою красу та жіночность і усіляко намагаються підкреслити їх.

Яким було жіноче обличчя древнього Лучеська у «день народження» незалежної України – у фоторепортажі Волинських Новин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 25 Серпня 2016 22:15
Село приехало в город!
Катрюся до 123 Показати IP 25 Серпня 2016 22:41
Ти найшлося городське! Поїдь в Харьків чи Київ то там тебе з гівном змішають....
Педобір Показати IP 25 Серпня 2016 22:27
Ну але шишка надулась))
Лучанка Показати IP 26 Серпня 2016 07:40
Невже у Луцьку живе лише молодь? Дуже багато було жінок старшого віку у вишитих сорочках на тій самій площі. Ви їх не бачили? Чи не хочете бачити? А це саме ці люди, котрі будували вам життя! Сумно...
Лучанка до Лучанка Показати IP 26 Серпня 2016 10:18
До тих, хто мінусує. Потрібно було просто іншу назву дати фоторепортажу і все! Дівчати гарні- хто ж буде заперечувати. І фотографії гарні.
Лучанин Показати IP 26 Серпня 2016 09:43
Наші волиняночки найгарніші у цілому світі!!!Молодці!Краса неймовірна!
Лучанка до Лучанин Показати IP 26 Серпня 2016 10:03
Гарні. Але особисто мене, як фотографа, цікавлять різні обличчя. В даному випадку, якщо казати про жіночі обличчя, то обличчя жінки Луцька і взагалі Волині, це ВСЕНАШЕ ПРЕКРАСНЕ ЖІНОЦТВО: від немовляти з кумедним бантиком на двох волосинках до поважного віку пані, яка прийшла на свято з палочкою. Це якось образливо...така назва фоторепортажу...Фотографи, не потрібно шукати тільки молоді обличчя! Ви ж маєте навачитися бачити більше, ніж те, до чого і приглядатися не потрібно! Скілько було на площі жіночок різного віку! Таких різних, але прекрасних у своєму чудовому настрої! Жіночок, котрі забули про свої життєві негаразди, часом і фізичну немічність і знайшли у собі сили прийти на свято. А ви...Це же найпростіше: вибирати тільки гарних молодих дівчат для красивої картинки...
Лучанин Показати IP 26 Серпня 2016 16:02
Да!тут фотограф протупив сфоткавши лише молодих дівчат!В нашому місті живуть різні вікові категорфї громадян і на святі були люди різного віку.А старші,похилого віку жіночки,що не люди чи що?Хіба їх також неможна було сфоткати?Що це за вибіркові фото зі свята?Складається таке враження що фотограф показав,що на святі були лише дівчата молодого віку,а насправді так небуло!Були жінки різного віку!Це образливо для людей старшого віку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus