USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рівненський «Фаворит» очолив волинський хокейний чемпіонат

4 Березня 2015 08:00
Другу перемогу здобув ХК «Фаворит» (Рівне) у відкритому Чемпіонату Волині на Кубок Гербор – БРВ з хокею. Нічого не могли протиставити грі віце-чемпіонів Волині хокеїсти з Нетішина.

«Фаворит» - «Нетішин» - 6:1 (3:0, 1:0, 2:1)

Вже у першому періоді рівненчани відзначилися тричі. Авторами голів стали Павло Бернацький, Олександр Галатюк та Валентин Єрьомкін – 3:0. Зазначимо, інтервал між другою і третьою шайбами склав менше хвилини. Зробивши рахунок, Рівне іноді дозволяло «енергетикам» проводити атаки, а самі «фаворитівці» надавали перевагу дальнім кидкам. Рівненчанин Валерій Стасюк забив наступні два голи своєї команди – 5:0. Це дозволило йому очолити рейтинг бомбардирів чемпіонату. Правда, за системою гол+пас він програє один пункт Сергію Русанову (ХК «Луцьк»).

Уже у третій 25-хвилинці зуміли відзначитися й нетішинці. На 62-й хвилині успішно виконав булітт Геннадій Вегнер – 5:1. Тим не менше, останнє слово було за «Фаворитом». На 66-й хвилині Павло Бернацький оформлює дубль у матчі і робить рахунок 6:1 на користь Рівного. З шістьома очками в активі «Фаворит» одноосібно очолює турнірну таблицю Чемпіонату Волині на Кубок Гербор– БРВ.

«Грою дуже задоволений, все вдавалося, хлопці старалися. Нам дуже допомогли наші вболівальники, що приїхали з Рівного. – розповідає Валерій Стасюк. - Дівчата дуже переживали. У нас виникла така думка, що на наступні ігри потрібно брати більше вболівальників. Вони примушують нас грати краще».

Нагадаємо, в попередньому матчі ХК «Луцьк» відвантажив дюжину шайб у ворота «Ковеля».

Матчі третього туру відкритого Чемпіонату Волині команди зіграють 6-7 березня. Першого дня «Луцьк» поміряється силами з нетішинською командою. У другій грі «Ковель» зустрінеться з «Володимиром».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus