USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Росія хоче ховати своїх військових у Красному Лучі

2 Вересня 2014 16:26
У Красному Лучі виділять землю для поховання військових РФ. Про це повідомив у Фейсбуці керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Повідомляється, що У Красному Лучі представники ЗС РФ дали вказівку місцевій владі виділити ділянку землі для поховання загиблих.

«Згідно з нашими даними, мова йде про загиблих російських військовослужбовців», - відзначає Тимчук.

Нагадаємо, цієї ночі з України в Росію вивезли 15 КамАЗів «вантажу-200».

Згідно з даними Ради національної безпеки України, на Донбасі проти силовиків АТО воюють близько 15 тисяч російських військових разом з терористами, щодня ця кількість зростає.

Російські війська на сході України спільно з терористами вживають наступальні дії, постійно збільшуючись кількісно за рахунок нових підкріплень, які прибувають з території РФ.

Згідно з оперативними даними групи «Інформаційний Опір», російські війська на зайнятій українській території виставляють блокпости і обладнують опорні пункти. Скупчення підрозділів Збройних сил РФ зафіксовано в районах населених пунктів Василівка, Роздольне і Комсомольське.




"Російська Федерація просто здригнеться від кількості "вантажу 200", які поїдуть у випадку вторгнення в Україну", - заявив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан, говорячи про засідання Ради оборони регіону.

Крім того, неоголошена війна не може бути повністю захованою під килим. Одна з фірм ритуальних послуг Новосибірська, контора ІМІ, пропонує доставляти «200-ті» вантажі з Донбасу до РФ.

А російський громадський діяч Олена Васильєва у своєму блозі на сайті «Ехо Москви» написала, що хотіли військової слави і честі, а отримали смерть: у російському Пскові 26 серпня відбувся загальноміський траур за загиблими в Україні місцевими хлопцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Павло Показати IP 2 Вересня 2014 17:18
А чому б для поховання військових РФ не виділити місце на красній площі?
Ніка до Павло Показати IP 2 Вересня 2014 19:53
Москалів ховають таємно, щоб їхні рідні не знали про смерть своїх чоловіків.Бо тоді і Путлеру прийде кінець. От і ховають по ровах, як бомжів.
віктор Показати IP 2 Вересня 2014 22:00
невже в тайожному союзі місця мало...
увч Показати IP 3 Вересня 2014 08:14
Госдепартамент США не располагает независимыми подтверждениями того, что российские войска пересекли границу Украины, передает «Интерфакс» со ссылкой на официального представителя ведомства Джен Псаки. «Я думаю, нет ничего нового, что могли бы независимо подтвердить США», — отметила Псаки, говоря о заявлениях властей Киева, согласно которым на территории Украины сражаются российские войска.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus