USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Російське ТБ визнало, що сюжет про «розіп’ятого хлопчика» був фейком

22 Грудня 2014 15:00
Після запитання Ксенії Собчак перший канал РФ пояснив свою новину про нібито розп'ятого у Слов'янську хлопчика.

Так, Перший національний телеканал Російської Федерації знайшов виправдання, чому показав фейкову новину. Мовляв, жінка, яка давала свідчення, перебувала в неадекватному стані через пережиті події війни на Донбасі.

Нагадаємо, під час підсумкової прес-конференції президента РФ Володимира Путіна питання про фейковий сюжет главі Російської держави поставила телеведуча і журналіст телеканалу «Дождь» Ксенія Собчак:



На питання про фейкові сюжети в ефірі федеральних російських каналів Путін так і не відповів.

Зате згодом була недолуга спроба телеканалу виправдати фейковий сюжет:



Нагадаємо, 12 липня перший канал РФ продемонстрував сюжет, в якому біженка з Донбасу заявила, що на її очах українські військові розіп’яли хлопчика.

Варто зауважити, що навіть виправдовуючи фейк з розп`ятим хлопчиком, журналістка першого каналу Росії суперечить сама собі, спочатку заявляючи, що доказів трагічної історії не існує, а потім називаючи фейк «реальною розповіддю реально існуючої жінки».

ЧИТАТИ ЩЕ: НАВІЩО УКРАЇНІ МІНІСТЕРСТВО ІНФОРМАЦІЇ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
віктор Показати IP 22 Грудня 2014 15:14
а як росія фейканулась на Кубі...влітку росія списала Кубі 132 млн доларів боргу а вже сьогодні Куба відновлює дружні відносини з США...навіть брати Кастро зрозуміли що путін ху..ло...
АГА до віктор Показати IP 22 Грудня 2014 16:48
а ти певге сидиш у себе в Млинові і все про всіх знаєш((((
Анонім Показати IP 22 Грудня 2014 15:17
Це ви брешете." Первый" самий кращий.( Дід Пилип)
вк до Анонім Показати IP 22 Грудня 2014 16:52
Ага, ага,а дід пилип г..но!!!
Наталя Показати IP 22 Грудня 2014 16:47
Краще подивіться сюжети наших телеканалів (особливо 5-й, ТВІ, Громадське і т.д.) - один загальний фейк для дебілів. Сьогодні демонструють інтервь*ю з терористкою, а на завтра її знаходять в Фейсбуці, як працівницю силових структур. На кладовищі у нас вже ціла алея учаснитків АТО захоронена, а у них щей 1000 не загинуло. Починається вже 4 хвиля мобілізації, а статус учасників АТО отримали лише за малим 3,5 тисячі осіб. А ми говоримо про якийсь єдиний сюжет............. А інші кадри вас не зачепили за живе?
Анонім до Наталя Показати IP 22 Грудня 2014 16:55
А кадри російських каналів тобі нормальні?!
Наталя до Анонім Показати IP 22 Грудня 2014 20:25
Про ті ж кадри російських каналів про вбивство наших УКРАЇНСЬКИХ дітей на УКРАЇНСЬКОМУ ДОНБАСІ я і говорю, аноніме! Вчипилися за "розп*ятого", а інших вам не шкода і не стине кров в жилах!!
/// Показати IP 22 Грудня 2014 18:04
Так Наталя - троль...Це ж зрозуміло.
Наталя до /// Показати IP 22 Грудня 2014 20:28
А тобі все б і далі скакати на майдані від радощів "життя по-новому"?! Нічого не бачиш і нічого не чуєш, бо не твого батька хоронять, не твоїх дітей маленьких вбивають?! Це ти тролиш всіх і вся..................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus