USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Розпочинається другий етап призову резервістів

23 Вересня 2016 15:05
В зоні відповідальності військ ОК «Захід» ропочинається другий етап призову військових-резервістів на навчальні збори.

Наприкінці вересня, на Яворівському полігоні, розпочнеться другий етап навчальних зборів з оперативним резервом першої черги. Упродовж двох тижнів більше 1000 військовослужбовців-резервістів, що мають бойовий досвід, отриманий під час проведення АТО на території Луганської та Донецької областей, вдосконалять свої професійні навички.

Про це повідомили у прес-службі управління оперативного командування «Захід».

Основним завданням військового резерву є підвищення та підтримання військової навченості громадян з метою виконання завдань по захисту держави на професійному рівні. Важливо не допустити втрати для Збройних Сил підготовлених військовослужбовців, які звільняються з військової служби і брали безпосередню участь у бойових діях, зберегти накопичений бойовий потенціал підрозділів, після їх звільнення.



Завершаться збори проведенням бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою, в яких візьмуть участь підрозділи, екіпажі, сформовані із діючих військовослужбовців та резервістів.

Командування бригади, приклало максимум зусиль для створення, максимально комфортних умови для проживання у польових умовах.
Всі намети для особового складу забезпечені пічками для обігріву.

Обладнано місця для харчування, де кожен військовослужбовець зможе отримати повноцінне триразове гаряче харчування. В базовому таборі розгорнуті польові лазні.

Кожен резервіст буде забезпечений повний комплектом речового майна та екіпірування. З огляду на погодні умови резервісти отримають куртки утеплені, дощовики, гумові чоботи.
На пункті прийому особового складу максимально спростили процедуру прийому та отримання майна. По закінченню навчань резервісти отримають грошове забезпечення згідно чинного законодавства.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на Рівненському полігоні більше тисячі резервістів в складі волинської бригади пройшли навчання, під час яких підтвердили готовність стати на захист Батьківщини.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК СЛОВО СТАЄ ВОГНЕМ: ТИСЯЧА ВОЛИНСЬКИХ РЕЗЕРВІСТІВ ГОТОВІ ДО БОЮ. ФОТО

В ОК «Захід» наголошують, що згідно з рішенням Президента України, потреби у проведенні сьомої хвилі часткової мобілізації немає. Адже наше військо переходить на контрактну службу, і більшу частину Збройних Сил України на даний час складають військовослужбовці військової служби за контрактом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 23 Вересня 2016 19:15
Генерали нехай помиються в тих душах !!!! Невже проблемно закупити санітарні вагончики.
Дядько Показати IP 23 Вересня 2016 19:21
Як таку маячню можна писати: "... пройшли навчання, під час яких підтвердили готовність стати на захист Батьківщини."? Не потрібно заміщувати поняття олігархічно-бізнесового клану свина-кроля на поняння Батьківщини, - по-перше. По-друге, покажіть хоч одного "готового". Запитайте тих загнаних морально і фізично людей, що вони про це все бл%..во насправді думають. І по-третє, епілогічно, - логіка вибудування суспільної свідомості через зомботехнології в інформаційному просторі дуже попахує совєцьким нафталіном. Наприклад, коли "трудящі" Чехословаччини просили Радянський Союз ввести війська в 1968 році. Тих "трудящих" не знайти і по сьогоднішній день, на відміну від методів таваріща Сталіна, що живуть і бурно квітнуть в головах нашої теперішньої, безмежно народно-демократичної влади.
До дядька Показати IP 23 Вересня 2016 21:19
Тож треба показувати куда тіпа списуються 300 мільйонів гривень за добу .Щоб народ бачив що всі гроші на ато на оборону на боєготовність на боєздатність на навчаня на нові зразки озброєння на НОВУ ПАРАДНУ ФОРМУ.Ви щеб згадали фінів які просили також вести війська.ТЕПЕР ДЯДЬКО БУДЕ ЗНАТИ ДЕ ЙОГО ПЕНСІЯ в плані підвищеня
51 омбр Показати IP 23 Вересня 2016 21:46
Бухло візьміть з з собою бо яворівський полігон не ровенський
Анонім Показати IP 23 Вересня 2016 22:39
Чесно брєд чого ж ви непишете шо після навчань військовослужбовців знову відправляють на Схід
Укроп Показати IP 24 Вересня 2016 09:09
Ага і як їдиш день стоїш в черзі щоб все що видали здати, все навіть труси.
Укроп Показати IP 24 Вересня 2016 09:18
А з військоматів ніхто не хоче відірвати свою ду...у і поїхати повчитись чи вони у випадку серйозної війни в жито???
Дриженков Показати IP 24 Вересня 2016 10:58
не дождетесь
декомунізація Показати IP 24 Вересня 2016 11:05
Палатки радянські типа УСТ чи УСБ таке враженя що запаси радянського союзу не закінчуються.і баня типа ДДА тоже радянська .А якже декомунізація.чого ніхто не палитьі т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus