USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Розслідування вибуху авто в Луцьку контролює прокуратура

1 Липня 2015 12:44
Відомості за фактом вибуху автомобіля у Луцьку внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Прокуратура міста Луцька здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про порушення чинних на транспорті правил, що убезпечують рух, а також правил, норм і стандартів виготовлення, переобладнання, ремонту транспортних засобів, що спричинило тяжкі наслідки (стаття 291 Кримінального кодексу України).

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, учора у Луцьку близько 16 годині 40 хвилин на перехресті вулиць Чернишевського та Ковельської вибухнув автомобіль марки "Toyota Camry", за кермом якого перебувала мешканка Ковельського району.

ФОТО З МІСЦЯ ВИБУХУ АВТОМОБІЛЯ У ЛУЦЬКУ

Жінка доставлена в опікове відділення Луцької міської клінічної лікарні з термічними опіками грудної клітки, обличчя, рук та ніг.

Нагадаємо, як розповів завідувач опікового центру Луцької міської клінічної лікарні Роман Трач, жінка отримала досить серйозний опік другого ступеня, обпечено близько 30% тіла. Сьогодні постраждалій накладуть біологічну пов`язку, потреби в операції немає.

Пожежу ліквідував наряд пожежно-рятувальної служби ДСНС.

Під час огляду місця події вилучили пожежне сміття від автомобіля.

Хід досудового розслідування у провадженні перебуває на контролі прокурора міста Луцька.

Триває досудове розслідування, яке провадить слідчий відділ Луцького МВ УМВС України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клим Показати IP 1 Липня 2015 13:01
Останнім часом Волинські новини стали на кшалт під"їздних бабусь. Щось десь почули , щось десь хтось зказав, а де конкретика ? Новини потрібно добувати потом і важкою працею, а не по слухам. Ганьба. Ви стали не цікавими і лінивими.
Анонім Показати IP 1 Липня 2015 13:05
Може ви й у чомусь праві, але прокуратура - не "під'їздна бабуся". Читай: Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.
Джмол Показати IP 1 Липня 2015 14:17
А так завжди - журналістика падка за безплатною сенсацією. Конкретики ніякої, а шуму-море. Це добре, що прокуратура зайнялась цим інцидентом і, сподіваюсь, результати експертизи стануть відомі широкому загалу. Тому що особисто я на фотографіях бачу результат пожежі, тобто ЗАЙМАННЯ автомобіля, а аж ніяк НЕ ВИБУХ. Автомобілі це взагалі надто вогненебезпечні штучки-дрючки. Могло мати місце і займання газу кондиціонера, і бензину, і замикання потужних силових кабелів вентилятора салону, і навмисний підпал. Але ж ні - наша журналістика провела слідство,суд і апеляцію одночасно і винесла своє рішення керуючись рейтинговістю заголовка. Погодьтесь, заголовок про вибух звучить привабливіше, ніж про пожежу. Зате в голову того-ж прокурора вже закладено думку про саме такий розвиток подій. Експертиза також повинна проводитись за участю організації, що встановлювала ГБО. Принаймні на доступних фото абсолютно не видно дії вибуху.
микола Показати IP 1 Липня 2015 15:29
Скажу Вам так громадо. 6 років їжджу на газу. Було пару разів так,що виключно з МОЄЇ вини,було таке. Що під капотом було ой як багато газу. І шланги рвались,і редуктор газовий...авто від того не вибухало. І дякувати богу,не займалось. Так що брехати що оо вибух-маячня. І 5а газ не спішіть грішити. А то як говорять. Ми подумали,і я вирішив...Думайте,але за інших не вирішуйте...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus