USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Розвитком Волині займеться нова Рада

27 Квітня 2015 16:52
В області мають створити Раду регіонального розвитку. Згідно з Указом Президента України, вона буде займатися розвитком Волині та питаннями децентралізації.

Про це йшлося під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 27-го квітня.

Губернатор поінформував, що 24-го квітня він був учасником наради в Президента України. Там Глава держави, Прем’єр-міністр та голова Верховної Ради України повідомили про створення Ради регіонального розвитку у кожній області.

«Раду регіонального розвитку потрібно створити в найкоротші терміни. До її складу мають увійти представники всіх гілок влади та представники громадськості. Очолить її голова облдержадміністрації», - повідомив Гунчик.

Зауважимо, згідно з Указом Президента України № 224/2015 «Про Раду регіонального розвитку», це має бути консультативно-дорадчий орган при Президентові України, його створять в усіх областях.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИЙ НАУКОВЕЦЬ: АБО ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ В УКРАЇНІ, АБО ШЛЯХ ЛАТИНОАМЕРИКАНЦІВ

Як вказано у документі, Раду регіонального розвитку створюють з метою сприяння налагодженню ефективної взаємодії державних органів з органами місцевого самоврядування у питаннях напрацювання оптимальної моделі розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади, здійснення реформ у сфері децентралізації управління регіональним розвитком, вирішення проблемних питань життєзабезпечення регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
????? Показати IP 27 Квітня 2015 17:07
Знову той самий велосипед.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus