USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Прийти на вибори - меседж владі, що ми є, - Положинський в Луцьку

23 Жовтня 2014 16:13
Луцька молодь зустрілась з фронтменом гурту Тартак, аби послухати його позицію стосовно того, чому, все-таки, варто йти на вибори 26 жовтня. Також музикант дав представникам нової генерації Луцька декілька практичних, на його думку, порад, щодо помилок, яких не варто допускатися молодим людям під час власного волевиявлення.

Зустріч відбулась сьогодні, 23 жовтня, у Навчально-бібліотечному корпусі Східноєвропейського Національного Університету імені Лесі Українки. Організувала захід ГО "Волинський Актив Молоді".

З його слів, на сьогодні у молодого покоління є багато невпевненості і безпросвітності.
«В українців є упередження, що хтось повинен вирішувати усі проблеми за нас. Але це не так! Насправді нам не допоможе ні Америка, ні Китай. Бо кому ми потрібні? Кому яке в світі діло до того, що хтось хоче їсти, а хтось гине на війні? Вас цікавить те, що відбувається в Сирії? Нам по великому рахунку «по-барабану», бо більше хвилює те, що поряд - в Україні», - сказав музикант.

Він наголосив, що ніхто інший, лише молодь змушена довго і нудно наводити лад в країні.


«Ці ключові слова, довго й нудно, найбільші вороги у боротьбі за зміни. Ми готові постояти на Майдані, попалити коктейлі Молотова, позбирати покришечки, порізати бутерброди, але дуже недовго. А тим часом, зробити зміни у країні - це копітка праця», - продовжив головний «тартаківець».

До слова, музикант зазначив, що основна аудиторія виборців - це молодь, люди середнього віку й пенсіонери.

Фронтмен «Тартаку» наголосив, що пенсіонери – це люди, які більшу частину свого життя прожили в радянській системі.

«Ця система стала для них комфортною, бо багато що вирішувала партія та партійні діячі, і люли були змушені це виконувати, адже не могли ослухатись чіткої вказівки. Таких громадян свого часу змушували ходити на вибори. Але їх легко підкупити обіцянками, зокрема щодо підвищення пенсії. Ці люди найбільш активно голосують, і голосують на жаль, не так, як би хотілось людині, яка прагне перспектив для України»,- вважає Сашко.
Однак, на його думку, люди середнього віку - це люди з усталеними поглядами, їх принцип – аби не було гірше. До слова, до цієї категорії виборців музикант відніс і власну персону, хоча віджартувався, мовляв, виглядає значно молодше своїх однолітків.

А щодо молоді, то він зауважив, що це саме та «каста», яка однозначно прагне змін. Молоді люди зацікавлені в тому, щоб ситуація змінилась на краще, адже хотілось би гарно вдягатися, купувати дороговартісні сучасні «гаджети» та смачно попоїсти.

«Одні вибори, можливо, нічого не змінять. Але низка марудних дій, як от виборчий процес, може змінити все. І не важливо, що у когось на неділю, 26 жовтня, запланований гарний секс, чи може є бажання погратися у комп’ютерну гру. Прийшовши на вибори, ви засвідчили, що ви – молодий громадянин країни. Таким чином ви даєте меседж владі, що ви є», - резюмував Сашко Положинський.

Насамкінець, він дав низку порад молодим лучанам, як не помилитися у власному виборі, хоча, зізнався, що сам ще не знає, за кого голосувати.

Отже, на думку музиканта, категорично не можна голосувати за тих, за кого голосувати не можна. Тобто за людей, які уже були при владі і здійснили купу аморальних вчинків та злочинів проти країни. Також він вважає, що не варто віддавати голос за «клоунів».
«Свого часу ми насміхались з Азірова й Януковича, й погляньте, що з того вийшло», - зазначив він.

«Потрібно звіряти реальні справи й слова людини. Ці вибори дадуть можливість перевірити багатьох людей, аби у майбутньому побачити їх у дії», - насамкінець сказав він та зауважив, що українці повинні бути готовими до того, що «якщо сьогодні ми йдемо на вибори і обираємо того, хто не виправдовує наші сподівання, то пізніше будемо змушені або натиснути на нього, або змістити з тієї посади, на яку його делегували».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Очевидець Показати IP 23 Жовтня 2014 16:17
Як же, бачив, як за Сашком луцькі дівки-студентки сцяють. Сміх та й годі. Аж пищать)
Хлоп до Очевидець Показати IP 23 Жовтня 2014 16:35
А чому б ні? А за Ляшком сцяють, не бачив? Може тільки пищать?
Очевидець до Хлоп Показати IP 23 Жовтня 2014 20:50
Ага, бачив. Теж дуже весело) Ну що ж, раз пищать, їм видніше. Я ж в чоловіках не надто розбираюсь)
Олег до Очевидець Показати IP 23 Жовтня 2014 20:47
Досягни чогось серйозного в цьому житті і за тобою дівкі будуть бігати! Українська жаба- найзліший ворог Українців!
Очевидець до Олег Показати IP 23 Жовтня 2014 20:49
Олеже, та хіба ж я з іронією, чи зі зла? Я лише щиро радію за замляка і тішусь з дівчаток, бо ж уже не молодик)
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 16:59
Прийти на вибори - меседж, майдан - меседж, помаранчева революція - теж меседж, що ми є. А влада цих меседжів все не чує і нечує. То може це - спам?
лучанка Показати IP 23 Жовтня 2014 20:06
це послання до тих, хто любить варіант "моя хата скраю", до тих, хто байдуже спостерігає за подіями і чекає, аби хтось за них наблизив щасливе майбутнє і змінив країну на краще
Матросов Показати IP 23 Жовтня 2014 20:36
Меседж — дуже українське слово. Лижемо далі...
Старый обыватель Показати IP 24 Жовтня 2014 12:33
** Выборы в Верховную Раду: инструкция по пониманию ** Через несколько дней, 26-го октября, в остатках Украины — киевском Евромайдане и днепропетровском Каганате — пройдут выборы в парламент. Многие спрашивают, за кого голосовать и идти ли вообще на выборы? Вопрос сложный, но, тем не менее, ответить на него можно. С одной стороны, выборы — это единственная форма протеста, которую оставили гражданам хазары и евроукраинцы. Свободы собраний после 2 мая в Доме профсоюзов нет. Гласность закончилась с закрытием неугодных СМИ: сначала с российской, а потом с украинской регистрацией и хостингом. Свобода передвижения ограничена: ЕС прикрывает визовый занавес, товарообмен с РФ падает, собираются строить «восточный вал». То есть налицо изоляция, официальный шовинизм, милитаризация. Ну и выборы посреди этого всего. Поэтому вне зависимости от результатов выборов власть получит «партия войны». Придут люди, у которых не будет никакого выбора, кроме как радикализоваться. Информационный наркотик ненависти, на который подсадили остатки украинского общества, — требует постоянного увеличения дозы. Через полгода толпа будет кричать «х*йло» всем вокруг и самой себе. Но «партия войны», которая получит власть, доведёт ситуацию до предела — когда социально-экономическая реальность побежит в разные стороны с пропагандистской. Вот тогда общество ждёт массовая ломка и горькое протрезвление. И вот тогда толпа придёт за теми, кого вчера носила на руках. Но это всё будет нескоро. И будет прямо зависеть от внешних заимствований, сводок с фронтов и успешности госстроительства на Донбассе. Если хотите войны — идите на выборы. Потому что любая партия или блок будет неизбежно примыкать к «партии войны». А в расход пойдут все умеренные — начиная с компартии и заканчивая либералами и нацдемами. Если вы любите кровожадные политические зрелища, то можно проголосовать за КПУ. Потому что компартийцев пустят в расход первыми — и чем больше их будет, тем ярче будет зрелище. За КПУ в расход пойдёт Оппоблок и блок Порошенко, Сильная Украина и Батькивщина. На фоне социально-экономического кризиса все расколются на радикалов и умеренных. Умеренных будут подбрасывать в костёр ненависти. Поэтому с точки зрения здравого смысла разницы нет никакой. Пойдёте вы на выборы или останетесь дома. Бросите бюллетень в урну или съедите его в кабинке. Потому что реальная власть и политика сегодня сосредоточена никак не в Верховной Раде. И если вы действительно интересуетесь реальной политикой, то сегодня самый главный вопрос для граждан остатков Украины — это вопрос гражданской обороны, умения выживать в сложных ситуациях и наличия 5–10 проверенных товарищей на случай полной катастрофы государства. Потому что на повестке дня стоит коллапс остатков государственности, а безболезненно такие процессы проходят лишь при смене юрисдикции — как, например, это происходит в Крыму или происходило в ГДР. Но, похоже, внешние игроки для остатков Украины предпочли сценарий медленного разложения государства.
До Положинського Показати IP 25 Жовтня 2014 12:18
А в агітаційному відеоролику на підтримку П. Данильчука, відзнятому, судячи по кофті Сашка, того ж дня, що й вищеописана в статті зустріч з останнім, він уже досить однозначно визначився з кандидатом .... То це як розцінювати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus