USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Шахтарі на Волині продовжать мітинг

3 Січня 2015 21:56
Після святкової паузи продовжиться шахтарський мітинг “місту жити”. Про це повідомляє "Буг".

Усіх небайдужих запрошують на Майдан Незалежності у неділю, 4 січня о 15:00. Саме о цій порі та у цьому місці відбудеться мітинг.

Нові вимоги шахтарів – реструктуризація ДП “Волиньвугілля” та контроль за використанням виділених коштів.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що до півтисячі гірників Нововолинська вийшли на центральну площу міста з вимогами виплатити заборговану заробітну плату та відновити фінансування вугільної галузі. Також повідомлялось, що шахтарі перекрили одну із автомобільних трас на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анатоль_ Показати IP 3 Січня 2015 22:12
Хай начальство Волиньвугілля та шахт розкажуть про премії на мільйони гривень які вони нарахували собі а не шахтарям!
Bo-Bo Показати IP 3 Січня 2015 22:17
вимога мвф - закрити шахти. а ви і далі мінингуйте
хохлоэуропеец до Bo-Bo Показати IP 4 Січня 2015 05:30
коментар було видалено
ототак до Bo-Bo Показати IP 4 Січня 2015 11:26
Треба вугілля - будете в Європі закупляти, або шахти будуть повністю підконтрольні компаніям з ЄС! Така ціна співробітництва з ЄС, де все диктує бізнес Німеччини та Франції! Хотіли - майте! Угоди і умови читати треба, на інші країни дивитись (Угорщина, Румунія, Болгарія...) щоб власних помилок не робити!!!
месник Показати IP 4 Січня 2015 07:17
Да, як не прикро, але в Эвросоюзі, нормальна багата країна не потрібна!!!! Все робиться для того щоб, ми стали жебраками, які будуть жити за правилами які нам нав'яжуть а інакще просто перекриють все фінансування!!! Наш Гарант я думаю також це усвідомлюэ, але його бізнес інтерес маэ на нього більший впдив ніж народ. Це не тільки вугільної промисловості стосуэться, всіэї промисловості!!! Автомобільні промисловці вже у Львові назвали Порошенка зрадником України, а він особливо і не перейматься!!! Одна відговорка з його вуст, повністю покриваэ його злочини і злочини уряду, а саме '' У країні війна, нам потрібні гроші!!! Мають нас як хочуть!!!!
fact до месник Показати IP 4 Січня 2015 11:33
А треба обов'язково на граблі наступити і досвід Румунії, Угорщини, Болгарії... нічому не вчить? Думали Україні більші приференції будуть?:) Не-а! Для них ці всі країни у одному рядку, а Україна лише більша за територією!
Анонім Показати IP 4 Січня 2015 07:29
Американцям потрібна зубожіла країна, без промисловості, щоб чоловікам було за щастя піти пушечним м`ясом куди хазяї скажуть, щоб хоч якось прогодувати сім`ю.
Нововолинець Показати IP 4 Січня 2015 10:41
А Ви думали, коли голосували за Порошенка з Яценюком? Зараз добре подумайте і десятому закажіть!
Володимир Вол. до Нововолинець Показати IP 4 Січня 2015 11:34
24 роки так голосують - тому так і живемо!:(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus