USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Шалена швидкість: у Луцьку - «Форсаж-7»

2 Квітня 2015 10:00
«Всі намагаються зловити кайф, та реальна – тільки сім’я»

Лучани в День сміху, 1 квітня, мали змогу побувати на допрем’єрному показі стрічки «Форсаж-7».

Ця стрічка примітна тим, що це був останній фільм за участю виконавця однієї з головних ролей фільму, актора Пола Уокера. Нагадаємо, він не дожив до світової прем’єри стрічки: за іронією долі зірка Форсажів Пол Уокер у віці 40 років загинув у автокатастрофі. Він разом зі своїм другом їхав у автомобілі «Porsche Carrera GT». Друг актора перевищив швидкість і не впорався з керуванням. У результаті аварії обоє загинули на місці. Сам же фільм «Форсаж-7» має присвяту: «Полу».
Власне, допрем’єрний показ фільму в Луцьку відбувається не вперше. Нагадаємо, нещодавно лучани одними з перших могли побачити голлівудську «Попелюшку». Україна входить в число країн, де фільми показують ще до офіційної світової прем’єри.

Кінотеатр Premier city, каже керівник відділу маркетингу кінотеатру Галина Химчик, входить в число тих закладів, які включені в цей проект, на рівні з містами-мільйонниками.

Це, зізнається вона, з комерційного боку абсолютно себе окуповує: на перші три сеанси передпрем’єрного показу «Форсажу» вже розкуплені всі квитки.

Напередодні показу фільму традиційно в холі розпочався тематичний інтерактив з нагоди прем’єри. Діти могли безкоштовно поїздити на електромобілях. Для дорослих також придумали розваги: гонки на PlayStation, змагання на радіокерованих машинках та частування. А луцьким ді-джеям влаштували квест на сігвеях.
За півтори години в залі розпочався кіносеанс. Знайомі герої Домінік Торето та Брайан о’Коннер влипли в чергові неприємності. Знову вуличні гонки, шалена швидкість та спецефекти.
Однак сценаристи вирішили до стандартних вуличних гонок додати ще дещо. Хто сказав, що тачки не літають? У фільмі «Форсаж-7» автомобілі підкорюють небо. І все це на фоні сучасних терористичних загроз, новітніх трекінг-систем та протистояння з суперзлодієм.

Власне, зірковий склад поповнився ще одним не менш відомим актором, який дуже часто з’являється на екранах в жанрі бойовика – Джейсоном Стейтемом. Щоправда, тут він має негативну роль.

«Так, з точки зору реальності – то все надто перебільшено. Але спецефекти як завжди – на рівні», - після перегляду ділиться враженнями Сергій.

А лучанин Анатолій додає: «Прикро, що ці фільми надто буквально сприймають неповнолітні, які їх дивляться. От надивляться таких «Форсажів», тихцем крадуть у батьків ключі від машини і збивають насмерть людей». До слова, однією з фраз головного героя була: «Хлопці гонщики, але не вбивці».

Власне, лейтмотивом стрічки, окрім твердження «Хто сказав, що тачки не літають?» було ще одне: «Всі намагаються зловити кайф, та реальна – тільки сім’я».

Мимоволі після перегляду замислюєшся: а на що ти здатний заради того, щоб захистити свою сім’ю?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан Бандера Показати IP 2 Квітня 2015 10:26
Порт сіті -сила, спорт - могила

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus