USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шануйте нас, іще живих свідків тих страшних подій, - ветеран. ФОТО

28 Жовтня 2013 13:03
Віддати шану сивочолим ветеранам та схилити голови перед полеглими героями прийшли лучани до Меморіального комплексу «Вічна Слава» сьогодні, 28 жовтня.

Так, урочисті заходи до 69-ої річниці звільнення України від фашистських загарбників розпочали із щирої молитви за усіх, хто не повернувся з фронтів Великої Вітчизняної війни до рідних домівок. Тож представники духовенства волинської єпархії УПЦ відслужили панахиду за загиблими воїнами.




«Нехай милосердний Господь прийме їхні душі у своїй небесній оселі. Ті, хто загинув на війні, ідуть за мучениками, бо вони виявили найвищу любов - віддали власне життя за нашу Батьківщину, святині та інших людей», - сказав митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.




Після хвилини мовчання, перед Могилою невідомого солдата схилили голови та поклали квіти разом із ветеранами представники влад. Луцький міський голова Микола Романюк наголосив, що пам’ятати потрібно не лише тих хто загинув, а й шанувати героїв, які залишилися жити й допомагати їм у нелегкому повсякденному житті.



Ветеран Великої вітчизняної війни, визволитель Волині та полковник у відставці Олексій Ліхторович побажав лучанам, щоб над ними завжди було чисте й мирне небо та щоб молодь не забувала про бійців, які полягли, захищаючи рідні землі.



«Шануйте й нас, іще живих свідків тих страшних подій, спілкуйтесь та поважайте, а ми, своєю чергою, будемо розповідати вам про жорстоку війну», - втер непрохану сльозу ветеран.
ЧИТАТИ ЩЕ: БЛАГОДІЙНИКИ ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ ПОДАРУНКАМИ ВІД ІГОРЯ ПАЛИЦІ. ФОТО




















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто так Показати IP 28 Жовтня 2013 13:33
Гарні фото!
Павло Показати IP 28 Жовтня 2013 20:43
Ємоційні фото! Респект автору!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus