USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ще одна «Kazantip Вечірка» на Волині

2 Серпня 2015 12:12
Завдяки спільним зусиллям організаторів Андрія Кандиби і Валентини Борусевич на завершальну «Kazantip Вечірку» вчора, 1 серпня, зібралися небайдужі громадяни та активісти, аби довести до кінця прибирання парку на березі річки Луга у селі Заріччя Володимир-Волинського району.

Цього разу на акцію прийшло зовсім небагато людей, хоча заздалегідь було зроблено оголошення. Особливо організаторам хотілося, щоб прийшли ті, хто і виносить роками туди сміття.

Нагадаємо, що «Kazantip Вечірка» на підтримку акції «Збережи місто чистим» була 4 липня та 11 липня.

Сьогодні ж активісти вирубали решту чагарників, повиносили гілля, позбирали сміття. Особливо важко довелось збирати сміття, а саме - через клаптики тканин, що років 5 тому у парк вивезла швейна фабрика. За стільки років воно вросло в землю, і доводилось його видирати.

Валентина Борусевич зазначає: «Наша акція і заклик до чистоти показали, кому не байдуже наше довкілля і майбутнє. Я радію, що у мене є такі друзі і знайомі, з якими можна зробити все. Дякую вам!»

Завдяки спільним зусиллям ентузіастів занедбаний парк став чистим і гарним. Але роботи триватимуть і далі. Планується встановлення столиків та лавочок. Облаштування футбольного поля на березі річки Луги та насипання пляжу піском.



Як ідеться на сторінці спільноти Чисте довкілля у Фейсбуці, в результаті проробленої активістами роботи занедбаний парк став набирати гарного вигляду. Проте і це ще не кінець.

Ось і пройшов другий так званий тур нашої акції. Цього разу прийти попрацювати зголосилось дуже мало. Найбільше здивувал...

Posted by Чисте довкілля on 1 августа 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Дмитро Показати IP 2 Серпня 2015 12:27
ЩЕ ОДНА «KAZANTIP ВЕЧІРКА» НА ВОЛИНІ ото вже заголовок придумали )))))
1220 до Дмитро Показати IP 2 Серпня 2015 14:08
Якби не ці дармові трудяги, то б той парк і стояв у хащах дальше! А так люди зібрались і зробили хорошу справу. Писати можна і про назву і ще про щось- головне результат! А вам треба було прийти і запропонувати іншу назву і показати що вмієте робити.
1221 до 1220 Показати IP 2 Серпня 2015 22:25
Це всі кандидати в депутати.Просто так ніхто не напрягається.Тільки якщо вони нормальна люди, то нащо брати "допомогу" від бандюганів? Нехай би самі прийшли і жирок потопили б! Чи син мера Руслан боїться похудати!!!
Евгений до 1221 Показати IP 3 Серпня 2015 01:24
Судя по вашим умозаключениям я могу тоже самое сказать. Всю свою волонтерскую деятельность вы изначально делали и делаете только ради того, чтобы пролесть у власть! Вам всем глубоко начхать на всех, кто гибнет на фронте или на месте требует помощи! Как я вижу, вы люди хитрые и лживые. Вы не привыкли физически работать и только ищите легких путей заработка! Вы себя возомнили мега волонтерами, а вокруг всех идиотами. Но не забывайте, что люди все видят и слышат. Какое право вы имеете называть кого либо бандитами, если у самих рыло в грязи? Вы не лучше других, а даже хуже! Волки в овечей шкуре! Действительно выборы покажут, кто из вас будет претендовать в число депутатов. Думаю на этом и окончится ваша деятельность. С такими подходами к жизни и к людям вы будете говном! И последнее. Почему вы не помогли этим людям материально или физически? Не хотели или просто это не ваш выход на большую сцену? В таком случае, господа, сидите с закрытым рылом и хрюкайте! Думаю те, кто помог заслуживают благодарности!
шредер до Дмитро Показати IP 3 Серпня 2015 13:38
https://www.youtube.com/watch?v=9npB2MAzjZ0
Руслан Показати IP 2 Серпня 2015 13:17
Дмитро слідкувати треба за новинами і бути уважним. Молодці!!!
Галя Показати IP 2 Серпня 2015 13:35
Побільше б таких свідомих людей
Володимир Показати IP 2 Серпня 2015 14:11
Є у Володимирі нормальні люди! Я вами пишаюся!
Думка з Володимира. Показати IP 2 Серпня 2015 22:21
Вітаю ініціативну молодь! Але коли берете допомогу то трохи фільтруйте "спонсорів".Навіща було від малого Саганюка подачку брати? Нехай за ці гроші змурує вигрібну яму біля сваго генделика, а то все *івно пливе в Лугу! "БЛАГОДЄЯТЄЛЬ..."
Оля до Думка з Володимира. Показати IP 2 Серпня 2015 22:52
такі ж благодєятелі і Юнак та Діброва . Усі вони з одного тіста зроблені.
роботяга! до Думка з Володимира. Показати IP 3 Серпня 2015 09:20
усі ці крутелики, хто перший відзвонився, хто через 10-ті люди підійшов і запропонував допомогу, кому сказали про таку справу - усі підключилися і допомогли. Написали ім"я не для піару, а щоб показати усім хто відгукнувся на таку справу і чим допоміг. Фільтрувати чи критикувати владу чи крутеликів принципово не зюираємося,- ми не кандидати в депутати, ми хочемо світ навколо нас зробити кращим,- безкорисливо). Завжди запрошуємо усіх бажаючих, Завжди кажемо, якщо ти з корисливою ціллю чи гаслом партії ідеш до нас - ми тебе не приймемо. Прийди і ВИ і попрацюйте, а потім пишіть і фільтруйте
славік до Думка з Володимира. Показати IP 3 Серпня 2015 09:21
"змурує вигрібну яму біля сваго генделика, а то все *івно пливе в Лугу!" -там вигрібна яма давно є і працює, а не віриш - попроси екскурсію. Якби так було як ти кажеш, то смерділо б на сесії в мерії щодня про це
Вальдемар Сердитий Показати IP 3 Серпня 2015 00:17
Чого вчепились до людей які зробили добру справу ? Вам аби за*рано було навкруги ото благодать .... Небайдужі прибрали сміття , що роками накопичувалось і за це їм шана і подяка .
Володимир Показати IP 3 Серпня 2015 00:30
Оля і Думка а також волонтер піл номером - а ви там були? Чи тільки здатні *імно із птахофабрики прикривати, яке на все місто смердить. Це я до номерного. Льоша злась з контрабасу і мо ще дадуть пожити. А до вас - ви були? Хтось спонсором заважав бути?
З за річки Показати IP 3 Серпня 2015 09:03
Сорока п**ник собі курятника чистить
Саша до З за річки Показати IP 3 Серпня 2015 09:17
А чого ж ти ледацюго не прийшло щось добре зробити? Хєрої інтернетської війни і к***ки на всю голову!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus