USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що цікавого для дітей буде на «Бандерштаті» цьогоріч

27 Липня 2015 18:49
На фестивалі “Бандерштат” діятиме дитяче містечко. Про це інформує Громадське.Волинь.

У Луцьку протягом 31 липня – 2 серпня вчергове відбудеться фестиваль українського опору «Бандерштат-2015». Вже традиційно в програмі фесту – дитяче містечко.

Там маленькі патріоти зможуть не лише відпочити та погратись, але й дізнатись багато нового.

«Наше дитяче містечко розвивається з кожним роком. Цього року ми його трошки розширили та ускладнили. Протягом роботи дитячого містечка в нас проходитимуть майстер-класи. Вони будуть зорієнтовані на дітей будь-якого віку. Також ми проводитимемо більш активну програму для дітей. Вона складатиметься з йоги, квестів та майстерок», – зазначає координатор дитячого містечка Юлія Мамчур.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЕКСКУРСІЯ ЛОКАЦІЯМИ ФЕСТИВАЛЮ «БАНДЕРШТАТ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тю Показати IP 27 Липня 2015 18:57
тю, та припиніть. Краще дозвольте заносити алкоголь тим всяким сумасбродцям і кочівникам. не місце там дітям ( хоч на них і здоровсько можна заробити, як всі вже маркетологи навчились)...
Люся Показати IP 28 Липня 2015 17:57
Прекрасно! Юля вміє дітей зацікавити! Обов"язково прийдемо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus