USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що знають і вміють волинські «ботани». ФОТО

17 Вересня 2013 13:30
Любителі біологічних дисциплін зібрались у Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі, щоб поділитися власними знаннями та уміннями.

«Довкілля – наш спільний дім. Це світ різнобарвний і загадковий, а кожна дитина у ньому – маленький дослідник і фантазер», - такими словами розпочалось відкриття Обласного біологічного форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи».



На захід прибуло 24 учасники у складі 13 делегацій. Усі вони демонстрували дослідницьку діяльність, захищаючи власні науково-дослідницькі роботи, які презентували у стендовій формі.



Працю молодих науковців оцінюватимуть провідні спеціалісти-біологи області.

Так, учасників форуму розділили на секції, що працювали за тематичними напрямками: «Біологія рослин», «Біологія людини», «Зоологія» та «Екологія та проблеми довкілля».



До слова, досягнення юннатів області підтвердились результатами участі у Всеукраїнських біологічних форумах, де вони завоювали призові місця.



Доцент, кандидат біологічних наук кафедри ботаніки СНУ Лариса Коцун відзначила високий рівень минулорічних робіт і розповіла усім присутнім про важливість проведення подібних наукових заходів.

«Ми стоїмо на порозі усвідомлення того, наскільки важливо охороняти водойму, джерело, дерево, виростити щось власними руками. І, звичайно, проводити наукову роботу, адже вона дозволить вам визначитись у майбутній професії. Сподіваюсь, що знання, які ви отримали на форумі, згодяться у майбутньому житті», - наголосила доцент біологічних наук.



Доки майбутні спеціалісти працюватимуть, керівники учнівських делегацій за круглим столом обговорюватимуть питання екологічного виховання молоді у позаурочний час.

Після підбиття підсумків конкурсу членами журі, на юних біологів чекатимуть нагороди.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus