USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Швейній фабриці у Луцьку продовжили оренду на 10 років

2 Травня 2016 15:47
Підприємству, яке хотіли зобов’язати прибирати сміття на прилеглій території у мікрорайоні ЛПЗ, поновили договір оренди землі на 10 років.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Депутати розглянули проект рішення про внесення змін в рішення міської ради від 25.02.2016 № 4/84 «Про поновлення договору оренди землі ТзОВ «КОТОН» для обслуговування виробничих приміщень на бульварі Дружби Народів, 4в».

Нагадаємо, під час сесії міськради у лютому підприємству вирішили поновити договір оренди землі лише на два роки, адже лунали нарікання на те, що територія навколо будівлі засмічена. Пропонували зобов’язати підприємство прибирати територію поблизу свого об’єкта.

Після цього представники підприємства просили переглянути умови поновлення договору, продовживши його до десяти років.

Цього разу обранці міської громади вирішили усе ж продовжити термін договору оренди на десять років, зважаючи на те, що підприємство впорядкувало територію, а також долучилося до толоки у парку Дубовий гай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus