USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сім'ї учасників АТО пройшли психологічну реабілітацію

2 Червня 2015 14:00
Три дні відпочинку та психологічну реабілітацію у селі Липини в готелі «Маєток» отримали декілька сімей з Луцька. Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Нагадаємо, спільними зусиллями психологів кафедри психології СНУ імені Лесі Українки та Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» створили проект «Психологічна допомога учасникам АТО та їх сім’ям». У його рамках передбачили безоплатне надання психологічної реабілітації та допомоги для учасників АТО та членів їх сімей.

Зі слів психоконсультанта та психотерапевта Мирослави Мушкевич, завдання проекту – допомогти військовим і їхнім сім’ям. Адже родини теж часто страждають, і трапляютьсявипадки, коли вони потребують більшої допомоги, аніж самі бійці.

Направду, каже експерт, відпочинок сім'єю допомагає більше зрозуміти одне одного та відволіктись від буденності.

«Величезна подяка - усім, хто допоміг організації цього заходу, все було просто супер. Приємно бачити, як змінились очі чоловіка, його посмішку, те, що йому хоч трішки стало легше. Найбільше мене вразила донька, - такою щасливою, відкритою, радісною я її не бачила давно. Величезна подяка Фонду «Новий Луцьк» та чудовим психологам-організаторам - Інні Грицюк, Антонію Мельнику, Мирославі Мушкевич, Федоренко Раїсі, а також неймовірно добрим, енергійним, чуйним, терплячим волонтерам-студентам, працівникам кухні готельного комплексу «Маєток», - пише у мережі дружина військовослужбовця Юлія Прокопюк.

На завершення заїзду провідати сім’ї, які реабілітовувались у «Маєтку», приїхав виконавчий директор Фонду Новий Луцьк Орест Маховський. Він поспілкувався з учасниками проекту та передав подарунки від Фонду. Також зазначив, що Фонд і надалі підтримуватиме тих, хто повертається із зони проведення військових дій.

«Фонд від початку АТО допомагав тим, хто перебуває на сході нашої країни. Особливу увагу звертаємо зараз на психологічну реабілітацію бійців, які повертають додому, оскільки їм вона вкрай необхідна, ми такий проект фінансуватимемо і надалі», - резюмував Орест Маховський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
точка на карті Показати IP 2 Червня 2015 14:05
Це добре!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus