USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сім’ї загиблих в АТО волинян поїхали відпочивати в Карпати

25 Жовтня 2016 08:00
За ініціативи і фінансування Народний тил та сприяння по Волині волонтерського проекту Мeцeнaти для солдата (МдС) на відпочинок вирушила ще одна група у кількості 44 членів волинських сімей Небесного Легіону. Їх чекає незабутня подорож на 2 тижні українськими мальовничими Карпатами.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці розповів координатор проекту «Меценати для солдата», волонтер Руслан Теліпський.

З 24 жовтня по 7 листопада 15 дружин загиблих волинських Героїв разом зі своїми дітками (29 малят і підлітків) перебуватимуть у лікувально-оздоровчому комплексі «Карпатські Зорі», який знаходиться в місті Косові в чарівному куточку поблизу підніжжя Покутсько-Буковинських Карпат.

«Це вже другий заїзд, який організовує Народний Тил! МдС щиро тішиться, що зумів посприяти такій можливості для майже 70 членів родин волинських загиблих Героїв, що проживають з дітками у 9-х районах нашої області, а також у Рівному та Харкові!», - зазначає волонтер.

В рамках програми допомоги для членів сімей бійців, які постраждали в АТО, організатори будуть проводити різноманітні реабілітаційні заходи: екскурсії, цікаві пригоди, заняття з дітьми, психологічні тренінги, фізкультурно-оздоровча терапія, ознайомлення з народними звичаями на Покутті та традиційними стравами і побутовою культурою тощо.

«МдС щиро дякує за співпрацю Народному тилу і передусім в обличчі Світлани Бахвалової, Олексія Сіхарулідце, Слави Абрамова і головного спонсора (який просто дає гроші на добрі справи і просить це не афішувати) та інших наших патріотів – виражаємо нашу людську вдячність! Також висловюємо подяку за сприяння в підготовці даного проекту своїм місцевим партнерам і друзям: спеціалізованому водному центру «АНАЛІЗ ВОДИ» (система очищення води), луцькій мережі піцерій Solo та ГО "Volfest", а також Ігорю Корцю, Валентину Романюку та Петру Захаровичу Сопронюку. Ми зичимо усім учасникам 2-хтижневого відпочинку приємних вражень!», - йдеться у повідомленні волонтера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
а Показати IP 25 Жовтня 2016 19:39
чому тільки сімї загиблих в ато, а живих що не треба возити хоч в ПРОЛІСОК

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus